Admis înainte de bac: Admitere pe loc - Bucharest International School of Management

Events

Below you will find a selection of events that we feel are relevant to our student community and in line with our core principles.

Loading Events

< All events

  • This event has passed.

Admis înainte de bac: Admitere pe loc

May 31 @ 10:00 am - 6:00 pm

Free

Details

Details

Date:
May 31
Time:
10:00 am - 6:00 pm
Cost:
Free
Event Category:

Venue

BISM HQ
Dacia 99, 3rd floor , Bucharest + Google Map

Devino student înainte de bac pe 31 mai

Pentru cine este Admiterea pe loc? Dacă ești elev și urmează să dai bacul luna viitoare, poți să scapi de o grijă și să devii student dinainte de rezultate. Te așteptăm pe 31 mai, între 10 și 18, singur sau cu un părinte, pentru a începe procesul de admitere la programele noastre de facultate.

Cum funcționează? La BISM, urmăm modelul de admitere la facultate din UK – asta înseamnă că devii student dinainte să susții examenul final. Poți veni pe 31 mai în campusul nostru din București și să îți depui candidatura.

Tot ce trebuie să faci este să aduci un Personal Statement (găsești AICI modelul UCAS) în limba engleză și să faci cunoștință cu echipa de admitere BISM.

 

Programele de facultate din care poți să alegi sunt:

  • Business Management
  • Digital Marketing and Business Management
  • Accounting and Finance with Business Analytics

Până pe data de 31 mai inclusiv, poți beneficia de Early Bird discount. Acest beneficiu îți aduce o reducere a taxei din primul an de 2.000 EUR.

Pentru participarea la eveniment, trebuie să completezi formularul de mai jos. Te așteptăm în campusul BISM marți.

Baftă la bac!

 

În caz că te întrebi cine suntem

Bucharest International School of Management (BISM) oferă programe de educație în business și leadership încă din 2010. Alături de programele de EMBA, Fast Track și Master in Management, din anul 2021, am lansat 3 programe de licență concentrate pe Business Management.

Acestea sunt oferite în parteneriat cu Abertay University, iar la sfârșitul studiilor, absolvenții obțin diploma de licență din UK. Aceasta este acreditată și recunoscută internațional.

Pentru a afla mai multe despre experiența teoretică, dar și despre internship-urile facilitate de școală în timpul studiilor, nu uita să verifici detaliile despre programele noastre aici.