Q&A Programe de licență BISM - Bucharest International School of Management

Events

Below you will find a selection of events that we feel are relevant to our student community and in line with our core principles.

Loading Events

< All events

Q&A Programe de licență BISM

August 4 @ 7:30 pm - 9:00 pm

Details

Details

Date:
August 4
Time:
7:30 pm - 9:00 pm
Event Category:
Event Tags:
,

Venue

Online

Ai primit rezultatele de la admitere și știi deja unde te duci din toamnă. Te întrebi dacă te mai poți răzgândi acum sau să alegi ceva la care nu te-ai fi gândit? Dacă ai mai avea timp să aplici pentru o diplomă internațională? Dacă te-ar ajuta mai mult un program practic, în care să și aplici ce înveți?

Hai să vorbim despre programele de licență Bucharest International School of Management – BISM, cunoscut anterior ca Maastricht School of Management Romania. Cu predare în București și diplomă oferită de partenerul Abertay University, din Scoția, Marea Britanie, cele 3 programe sunt:

  • Business Management
  • Digital Marketing with Business Management și
  • Accounting and Finance with Business Analytics

Lectorii sunt academicieni și experți din business, iar în cadrul anilor de studii vei avea incluse internshipuri în care să aplici ce ai învățat.

În plus, admiterea e online, pe bază de dosar și ai acces la un fond de burse de peste 20,000 EUR.

La eveniment vor participa atât elevi de liceu, cât și părinții lor și ne vedem fizic, la sediul BISM din București, Bd Dacia 99, etaj 3. Dacă nu poți ajunge fizic, scrie-ne pe [email protected] și îți trimitem un link pentru a participa online.

Înscrierea se face completând formularul de mai jos: