Despre programe - Bucharest International School of Management
Diplomă:

Business Undergraduate

Condiții:

Peste 7.5 media Bac

Data de început:

Septembrie 2022

Early Bird:

2,000 EUR înainte de 31 Mai

Durata:

3
ani

Acreditări:

Diplomă britanică

În parteneriat cu:

Despre programele de licență în business BISM

Studiază pentru mai mult decât o diplomă

Alege programele de licență în business cu predare în limba engleză ale căror cursuri se desfășoară în București și care îți oferă diplomă de UK

Am luat experiența noastră din ultimii peste 10 ani în a livra programe de leadership și business către profesioniști cu experiență și am extins-o la 4 programe de licență.

Am ales subiectele cele mai relevante pentru mediul de afaceri, predate de lectori cu experiență vastă profesională, astfel încât programele de licență în business să pregătească studenții pentru o carieră de succes în business.

Programele acreditate cu predare în limba engleză cu durată de 3 ani pe care le poți urma sunt:

  • Business Management
  • Digital Marketing and Business Management
  • Business Management with Events Management
  • Digital Marketing with Events Management

Programele sunt oferit în parteneriat de

BISM (Bucharest International School of Management) lucrează cu universități renumite la nivel internațional precum Maastricht School of Management. Din 2010 livrează programe de business pentru toate domeniile, iar recentul parteneriat cu Abertay University a extins gama și la programele de licență

Abertay University este o universitate modernă, situată în centrul lui Dundee, Scoția. Are peste 4,500 de studenți, iar profesorii și studenții provin din peste 60 de țări. Abertay este un lider în pregătirea studenților și facilitarea accesului acestora la o carieră de peste 25 de ani. 

La ce se pot aștepta studenții
în programele noastre de licență în business

Mai mult decât ore de curs

Programele noastre de licență în business sunt adresate oricărui absolvent de liceu care vrea mai mult decât o diplomă. Te vor provoca și te vor ajuta să te dezvolți personal și profesional. Vei face parte și dintr-o comunitate de peste 600 de profesioniști din business, asigurând un mediu de networking la care nu are acces niciun alt student de programe de licență.

Cunoștințe academice

Cea mai recentă și actualizată informație în zonele importante din business, oferind un mix între a învăța și a pune în practică.

Mai mult decât cursuri

Programul include experiențe diverse pentru studenți, organizate de școală, precum petreceri, evenimente și workshop-uri.

Aplicabilitate practică

Nu numai că vei urmări studii de caz în clasă despre situații reale de business, dar vei exersa și cunoștințele în internship-uri facilitate de școală.

 

Vezi cum este experiența

Înscrie-te la următoarele evenimente și vino să vizitezi școala la următorul open day

Completează formularul de mai jos
și află mai multe despre programele noastre de licență în business

Program – Undergrad Register Interest