Cine alege facultatea: Eu sau copilul meu? - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cine alege facultatea: Eu sau copilul meu?

15 Mar 2023 @ 6:00 pm - 7:00 pm

Ce facultate alege să urmeze copilul meu? Care este rolul meu ca părinte în această decizie? Trebuie să-l îndrum, să îl susțin, să-l las să ia decizia singur sau să intervin, să o iau în locul lui? Cum are loc o discuție despre alegerea facultății?

Aceste webinar își propune să ajute părinții să navigheze această conversație importantă. Radu Atanasiu, Associate Dean of Academic Affairs la BISM, alături de Luiza Banyai, People Experience Strategist & Company Transformation Advisor și Mariana Lupuianu, Global Head of Talent Acquisition @Amber, Psihoterapeut Integrativ/ Consilier dezvoltare personală și carieră, vor discuta despre cum are loc în familie decizia despre alegerea facultății.

Webinarul va explora modalități eficiente de a decide împreună cu adolescentul despre alegerea facultății, precum și factorii cheie care impactează această decizie. Care sunt punctele forte și interesele copilului? Cum pot fi identificate? Care sunt abilitățile și calificările pe care le caută angajatorii în ziua de azi?

AUDIENȚA

Acest webinar este dedicat părinților de elevi de liceu. Participanții pot câștiga 2 sesiuni gratuite de consiliere vocațională: identificarea nevoii, test de aptitudini și planul de obiective.

PROGRAMUL

18.00-19.00 online session via zoom

ÎNSCRIERE

Pentru a praticipa la eveniment, vă rugăm să vă înscrieți folosind formularul de mai jos. Veți primi automat link-ul evenimentului.

 

SPEAKERI

Radu Atanasiu este Associate Dean of Academic Affairs, predă Thinking and Deciding in Business, a publicat la Springer Verlag cartea Critical Thinking for Managers. Cercetările lui Radu de la Vrije Universiteit din Amsterdam se concentrează pe luarea deciziilor manageriale, mai precis pe euristica managerială.

Mariana Lupuianu, Global Head of Talent Acquisition @Amber, Psihoterapeut Integrativ/ Consilier dezvoltare personală și carieră
Eu sunt Mariana, psiholog clinician, psihoterapeut integrativ, practicant în Somatic Experiecing, om de HR. De când mă știu, am avut această dorința de a ajută și de a ascultă oamenii.

Lucrez de peste 8 ani în recrutare, ceea ce m-a ajutat să mă dezvolt și să ajut oamenii să își găsească un parcurs în viață personală dar și profesonală. Sunt bucuroasă să împărtășesc din experiența mea individuală și profesională, crezând cu tărie că puterea exemplului, poate genera claritate și sprijin.

Luiza Banyai, People Experience Strategist & Company Transformation Advisor

În meseria pe care mi-am ales-o am realizat cât de mult îmi place să fiu parte din dezvoltarea oamenilor cu care interactionez. Am reușit să o fac cu pasiune și dăruire. Am învățat că este important să mă asigur întotdeauna că cei cu care interacționez au nevoie de acest sprijin, că și-l doresc și vor să facă o schimbare.

Unul din rolurile mele este și acela de a fi permanent conștientă când să continui și când să mă opresc atunci când împărtășesc celorlalți, din ceea ce știu sau am experimentat. Cu siguranță suntem diferiți și unici, avem propriile noastre credințe și emoții, propriile noastre limite și ne trăim experiențele pe baza alegerilor personale.

Am avut oportunitatea să explorez această meserie în diferite poziții începând cu cea de specialist până la cea de director de department în companii din varii industrii precum Pharma, Telecom, Producție, IT, FMCG, BPO, Utilități , Retail sau Gaming.

Sunt foarte recunoscătoare pentru tot ce am putut învață de la cei cu care am interacționat și pentru că meseria mea mă ajută să pot împărtăși și cu alții experiențele avute, contribuind astfel la creșterea lor și în continuare a mea.

De asemenea am putut accesa programe de certificare internaționale oferite de companii cunoscute că Lalonde-Bard, CĂ Career Architect, Rofey Park, Performance Consultants Internațional, Management Centre Europe, CIPD UK, London Business School,Seneca College, SHL pe zone foarte dragi mie: training, dezvoltare competențe de leadership, consiliere în carieră și vocațională, coaching, assement, managementul schimbării și facilitare care m-au ajutat să fiu și mai bine “echipată” în călătoria pe care mi-am ales-o.

Am onoarea să fiu un “constructor” de capabilități și “o exploratoare” al potențialului uman, permanent deschisă către a descoperi lucruri noi, curioasă și creativă în găsirea de soluții fără a aștepta ceva de la ceilalți, ci doar de la mine. Și iubesc ceea ce fac!

 

ÎNSCRIERE

Pentru a praticipa la eveniment, vă rugăm să vă înscrieți folosind formularul de mai jos.

 

Webinar-parinti- Cine alege facultatea

Details

Date:
15 Mar 2023
Time:
6:00 pm - 7:00 pm
Event Categories:
,
Event Tags:
,