Circle of trust - Womanity event - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Circle of trust – Womanity event

January 24 @ 6:00 pm - 9:00 pm

TEMA: DUAL CAREER COUPLES – ECHILIBRUL INTRE VIATA PROFESIONALA SI RELATIA DE CUPLU

Cu bucurie și entuziasm vă invităm la primul eveniment Womanity CIRCLE OF TRUST din 2024, special guest speaker Domnica Petrovai – psihoterapeut de cuplu, fondator Scoala pentru Cuplu și autoare a cartii “Iubeste si fii iubit”. Împreună, vom explora o tema extrem de relevanta in vremurile pe care le traim: “Dual Career Couples – Echilibrul între viața profesională și relația de cuplu”.

Cand? – 24 ianuarie 2024, la ora 18:00

Unde? – BISM, Dacia 99

RSVP link

https://community.womanity.one/events/circle-of-trust-jan-womanity-plus-one-guest-speaker-domnica-petrovai

Description

Vom pătrunde în lumea relațiilor de cuplu în care ambii parteneri sunt ambițioși și implicați în cariere de succes. Discuția va atinge subiecte sensibile, precum modul în care se transferă dinamica puterii, obiectivele și responsabilitățile profesionale în intimitatea relației. Vom explora lupta pentru putere, lipsa de timp și răbdare, balanța fragilă intre dorința de afirmare și disponibilitatea de a face concesii.

Un alt aspect esențial va fi gestionarea carierei, a copiilor și a intimității în același spațiu, inclusiv in relațiile de cuplu în care cei doi parteneri lucrează împreună sau au un business comun. Vom explora provocările în armonizarea acestor componente esențiale ale vieții, într-un context în care timpul și resursele par mereu limitate.

Conștientizarea rolurilor de leadership și creșterea resurselor emoționale și relaționale pot îmbunătăți atât relația cu noi înșine, cât și relațiile romantice. Cu sprijinul Domnicăi, ne propunem să aducem în discuție soluții și strategii practice pentru a naviga cu succes prin aceste provocări unice și pentru a construi baze solide pentru o relație echilibrată și armonioasă.

Evenimentul nostru este un spațiu deschis și sigur, creat cu grijă pentru fiecare dintre voi. Așteptăm cu nerăbdare să vă avem alături de noi, împreună cu partenerii voștri, la acest eveniment special!

Pentru a participa, înscrie-te aici:
https://community.womanity.one/events/circle-of-trust-jan-womanity-plus-one-guest-speaker-domnica-petrovai

Echipa Womanity

Embrace. Explore. Evolve.

==========

Domnica Petrovai, psihoterapeut de cuplu și antreprenoare, fondatoarea companiei Mind Education, companie de consultanță psihologică care susține organizațiile și companiile în procesul lor de transformare emoțională și relațională, dar și inițiatoarea mai multor proiecte cu impact la nivelul educației, Școala pentru Cuplu, Bine, la școală și Sinergie. Autoare a cărții Iubește și fii iubit/ă apărută la editura Humanitas în 2018 și din 2020 autoarea unui newsletter săptămânal dedicat iubirii și cuplului. Mama a două fete, o adolescentă și o tânără adultă.

View Community
https://community.womanity.one

Venue

BISM HQ
Dacia 99, 3rd floor
Bucharest,
+ Google Map