Community masterclass: Private label - Cum decid că vreau să am propriul brand? - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Community masterclass: Private label – Cum decid că vreau să am propriul brand?

09 Jun 2023 @ 9:30 am - 1:00 pm

FREE

Acest eveniment este exclusiv pentru Comunitatea BISM (studenți și absolvenți ai programelor noastre). Aceștia pot aduce un coleg/prieten.

Vino la masterclass-ul și “Private label – Cum decid că vreau să am propriul brand?” și explorează:

  • Piața de private label din România – dinamica și trenduri;
  • Trenduri la nivel global;
  • Termenii colaborării producător – brand owner;
  • Ecosistemul unui brand privat;

Acest masterclass va aduce informații despre industria de private label cu zoom in pe FMCG (foods particularly), va prezenta strategii adoptate de companii mari europene în aceasta direcție, va oferi datele necesare pentru a începe un astfel de proiect. Vom dezbate despre ce înseamnă să fii owner de brand, dincolo de existența produsului în sine.

În plus, în cadrul masterclass-ului vom avea și un panel cu un owner de brand și un distribuitor de branduri.

AGENDA

09:30 – 10:00 Bun venit
10:00 – 12:30 Masterclass și panel
12:30 – 13:00 Q&A

Acest masterclass se adresează celor care sunt curioși de a explora crearea propriul brand sau sunt la început cu brandul propriu. NU se adresează celor care deja au un brand privat, well established.

DESPRE SPEAKER

Dupa ce a activat 7 ani într-o multinațională lider global în HW și SW pentru industria alimentară ca CMO și apoi ca GM, în 2014, Indira Abdulvoap (RO9 Alumna) s-a dus spre antreprenoriat in segmentul alimentelor bio. În 2020 a făcut exit din această companie, după ce aceasta a fost vândută unui mare distribuitor din industrie. Timp de 2 ani a avut un mandat de CEO la cel mai mare producător de alimente bio din țară, unde a realizat proiecte internaționale de private label, dar a și creat brandul propriu al companiei, pe care apoi l-a listat la marii retaileri din țară, dar și spre export.

A continuat cu proiecte din industrii diferite, care erau în zona de creștere/scalare/transformare, fie ca CEO, PM sau Innovation Manager. Timp de un an de zile a fost Innovation Manager pentru brandurile FruFru si Urban Monkey. Are expertiză în private label foods, dar a fost implicata și în proiecte de private label și din alte industrii.

Indira este pasionata de growth & learning, așa că face cu pasiune business mentoring la The Entrepreneurship Academy și la Impact Hub.

ÎNREGISTRARE

Acest eveniment este gratuit și exclusiv pentru Comunitatea BISM și invitații acestora. Fiecare participant trebuie să se înscrie la formul de mai jos.

Masterclass - Indira Abdulvoap Jun 2023

We ask for your contact details to ensure we have the most up to date information

Details

Date:
09 Jun 2023
Time:
9:30 am - 1:00 pm
Cost:
FREE
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Venue

BISM HQ
Dacia 99, 3rd floor
Bucharest,
+ Google Map