Cum îmi ajut copilul cu alegerea facultății? - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cum îmi ajut copilul cu alegerea facultății?

24 May 2023 @ 6:00 pm - 7:00 pm

webinar parinti cum imi ajut copilul facultate BISM

Ce facultate alege să urmeze copilul meu? Care este rolul meu ca părinte în această decizie? Trebuie să-l îndrum, să îl susțin, să-l las să ia decizia singur sau să intervin, să o iau în locul lui? Cum are loc o discuție despre alegerea facultății?

 

Acest webinar își propune să ajute părinții să navigheze această conversație importantă. Radu Atanasiu, Associate Dean of Academic Affairs la BISM, alături de Lia Hancianu, antreprenor și consultant vocațional, vor discuta despre cum are loc în familie decizia despre alegerea facultății.

 

Webinarul va explora modalități eficiente de a decide împreună cu adolescentul despre alegerea facultății, precum și factorii cheie care impactează această decizie. Care sunt punctele forte și interesele copilului? Cum pot fi identificate? Care sunt abilitățile și calificările pe care le caută angajatorii în ziua de azi?

AUDIENȚA

Acest webinar este dedicat părinților de elevi de liceu. Participă la webinar și poți câștiga, pentru copilul tău, o ședință de consultanță educațională gratuită.

PROGRAMUL

18.00-19.00 online session via zoom

ÎNSCRIERE

Pentru a praticipa la eveniment, vă rugăm să vă înscrieți folosind formularul de mai jos. Veți primi automat link-ul evenimentului.

SPEAKERI

Radu Atanasiu este Associate Dean of Academic Affairs, predă Thinking and Deciding for Business, a publicat la Springer Verlag cartea Critical Thinking for Managers. Cercetările lui Radu de la Vrije Universiteit din Amsterdam se concentrează pe luarea deciziilor manageriale, mai precis pe euristica managerială.

Lia Hancianu este antreprenor și consultant educațional, “detectivul” care îi ajută pe elevii din România să își găsească drumul spre universitate, cât și drumul spre autenticitate, spre identitate. Reușește să aibă aceste rezultate datorită expertizei de 13 ani în domeniul de consultanță educațională pentru studii în străinătate, în care a lucrat de aproape cu elevii români, înțelegând care sunt nevoile și provocările pe care le au în drumul lor spre “strălucire”.

A ajutat mii de elevi să-și găsească și să se pregătească pentru universitatea potrivită din străinătate. Studiul în străinătate nu necesită doar pregătirea academiă pentru admiterea la universitate, ci necesită și pregătirea elevului de a se uita în interiorul său și de a-și creiona identitatea. Doar obținându-le pe cele 2 simultan, se va deschide ușa către drumul universitar și spre o viață în care se peșește cu instrumentele necesare pentru a face față unui ciclu de schimbări și provocări. Pentru că viața la universitate este ca un semafor… cu momente verzi, dar și roșii, iar elevul are nevoie să știe cum să “conducă”.

ÎNSCRIERE

Pentru participare, completează formularul de mai jos.

Webinar-parinti4- Cum imi ajut copilul cu alegerea facultatii