Cum îmi ajut copilul cu alegerea facultății? - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cum îmi ajut copilul cu alegerea facultății?

06 Jun 2023 @ 6:00 pm - 7:00 pm

Ce facultate alege să urmeze copilul meu? Care este rolul meu ca părinte în această decizie? Trebuie să-l îndrum, să îl susțin, să-l las să ia decizia singur sau să intervin, să o iau în locul lui? Cum are loc o discuție despre alegerea facultății?

 

Acest webinar își propune să ajute părinții să navigheze această conversație importantă. Radu Atanasiu, Associate Dean of Academic Affairs la BISM, alături de Ivan Domuschiev, consultant educațional și fondator Yorway Advisors, vor discuta despre cum are loc în familie decizia despre alegerea facultății.

 

Webinarul va explora modalități eficiente de a decide împreună cu adolescentul despre alegerea facultății, precum și factorii cheie care impactează această decizie. Care sunt punctele forte și interesele copilului? Cum pot fi identificate? Care sunt abilitățile și calificările pe care le caută angajatorii în ziua de azi?

AUDIENȚA

Acest webinar este dedicat părinților de elevi de liceu.

Participă la webinar și poți câștiga, un pachet “Your Admission” oferit de Yourway Advisors, în valoare de 700 de EUR. Pachetul cuprinde servicii complete pentru depunerea candidaturii până la 5 universități din Europa.

PROGRAMUL

18.00-19.00 online session via zoom

ÎNSCRIERE

Pentru a praticipa la eveniment, vă rugăm să vă înscrieți folosind formularul de mai jos. Veți primi automat link-ul evenimentului.

SPEAKERI

Radu Atanasiu este Associate Dean of Academic Affairs, predă Thinking and Deciding for Business, a publicat la Springer Verlag cartea Critical Thinking for Managers. Cercetările lui Radu de la Vrije Universiteit din Amsterdam se concentrează pe luarea deciziilor manageriale, mai precis pe euristica managerială.

Ivan Domuschiev este consultant educațional cu o experiență de peste 15 ani și Managing Partner @Yourway Advisors, iar alături de echipa de specialiști de la Yourway Advisors, pune la dispoziție elevilor, studenților, părinților și profesorilor toate cunoștințele necesare pentru descoperirea oportunităților de dezvoltare academice și facilitează accesul la educație de top, atât in România, cât și în străinătate.

ÎNSCRIERE

Pentru participare, completează formularul de mai jos.

Webinar-parinti5- Cum imi ajut copilul cu alegerea facultatii