Cum îmi ajut copilul cu alegerea facultății? - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cum îmi ajut copilul cu alegerea facultății?

February 21 @ 6:00 pm - 7:00 pm

webinar parinti

Ce facultate alege să urmeze copilul meu? Care este rolul meu ca părinte în această decizie? Trebuie să-l îndrum, să îl susțin, să-l las să ia decizia singur sau să intervin, să o iau în locul lui? Cum are loc o discuție despre alegerea facultății?

 

Acest webinar își propune să ajute părinții să navigheze această conversație importantă. Radu Atanasiu, Associate Dean of Academic Affairs la BISM și ECHO School , alături de Alina Marian, VP Human Resources @Cărturești, vor discuta despre cum are loc în familie decizia despre alegerea facultății și la ce calități se uită recrutorii și angajatorii din ziua de azi.

 

Webinarul va explora modalități eficiente de a decide împreună cu adolescentul despre alegerea facultății, precum și factorii cheie care impactează această decizie. Care sunt punctele forte și interesele copilului? Cum pot fi identificate? Care sunt abilitățile și calificările pe care le caută angajatorii în ziua de azi?

 

AUDIENȚA

Acest webinar este dedicat părinților de elevi de liceu.

PROGRAMUL

18.00-19.00 online session via zoom

SPEAKERI

Radu Atanasiu este Associate Dean of Academic Affairs la BISM și ECHO SCHOOL, predă Thinking and Deciding for Business, a publicat la Springer Verlag cartea Critical Thinking for Managers. Cercetările lui Radu de la Vrije Universiteit din Amsterdam se concentrează pe luarea deciziilor manageriale, mai precis pe euristica managerială.

Alina Marian are o experiență vastă în implementarea strategiilor de transformare organizațională și coaching al echipelor de leadership atât în companii locale, entreprenoriale cât și internaționale. Momentan este membru cheie al echipei de conducere a Cărturești, cu focus pe dezvoltarea culturii și a resurselor umane. Absolvind facultatea de psihologie Alina este pasionată de înțelegerea profundă a comportamentului uman, a dinamicii și a relațiilor interpersonale în cadrul echipelor cu care lucreaza. De asemenea, Alina este alumni BISM, absolvind în 2015 programul de executive MBA.

ÎNSCRIERE

Pentru participare, completează formularul de mai jos. Veți primi automat link-ul evenimentului prin email.

Webinar-parinti8- Cum imi ajut copilul cu alegerea facultatii

Details

Date:
February 21
Time:
6:00 pm - 7:00 pm
Event Category:

Venue

Online