Cum îmi pot ajuta copilul cu alegerea facultății? - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cum îmi pot ajuta copilul cu alegerea facultății?

23 Nov 2023 @ 6:00 pm - 7:00 pm

webinar parinti

Ce facultate alege să urmeze copilul meu? Care este rolul meu ca părinte în această decizie? Trebuie să-l îndrum, să îl susțin, să-l las să ia decizia singur sau să intervin, să o iau în locul lui? Cum are loc o discuție despre alegerea facultății?

 

Acest webinar își propune să ajute părinții să navigheze această conversație importantă. Radu Atanasiu, Associate Dean of Academic Affairs la BISM și ECHO School , alături de Delia Rotaru, former VP People & Organisation @eMAG, vor discuta despre cum are loc în familie decizia despre alegerea facultății și la ce calități se uită recrutorii și angajatorii din ziua de azi.

 

Webinarul va explora modalități eficiente de a decide împreună cu adolescentul despre alegerea facultății, precum și factorii cheie care impactează această decizie. Care sunt punctele forte și interesele copilului? Cum pot fi identificate? Care sunt abilitățile și calificările pe care le caută angajatorii în ziua de azi?

 

AUDIENȚA

Acest webinar este dedicat părinților de elevi de liceu.

PROGRAMUL

18.00-19.00 online session via zoom

SPEAKERI

Radu Atanasiu este Associate Dean of Academic Affairs la BISM și ECHO SCHOOL, predă Thinking and Deciding for Business, a publicat la Springer Verlag cartea Critical Thinking for Managers. Cercetările lui Radu de la Vrije Universiteit din Amsterdam se concentrează pe luarea deciziilor manageriale, mai precis pe euristica managerială.

Delia Rotaru are o experiență de aproape 20 de ani în resurse umane, în industriile de e-commerce și telecom. Din 2003-2015 a lucrat la Vodafone în diverse roluri din zonele de recrutare, learning și talent management. Din 2015 până în 2022 a fost VP People & Organisation eMAG, o organizație de peste 6.000 de oameni, iar în prezent este în concediu sabatic. Este pasionată de cunoaștere în general, oameni în special. A absolvit psihologia ca a doua specializare, după economie, și a finalizat de curând o formare în psihoterapie și un master în psihanaliză.

ÎNSCRIERE

Pentru participare, completează formularul de mai jos. Veți primi automat link-ul evenimentului prin email.

Webinar-parinti7- Cum imi ajut copilul cu alegerea facultatii

Details

Date:
23 Nov 2023
Time:
6:00 pm - 7:00 pm
Event Category:
Event Tags:

Venue

Online