Decide ca un CEO - Craiova - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Decide ca un CEO – Craiova

February 15 @ 6:00 pm - 7:00 pm

decide ca un ceo workshop craiova facultate business si marketing

Get ready, BISM is coming to Craiova!

În mod natural suntem mai puţin raţionali decât credem, analizăm nestructurat şi ne lăsăm copleşiţi de importanţa unor decizii. Știm că acesta este momentul- poate stresant, poate mult așteptat- în care trebuie aleasă viitoarea facultate.

Multe întrebări, multe aspecte de luat în considerare, dar… workshop-ul nostru are rolul de a vă oferi instrumentele necesare pentru a ști cum să luați această decizie! Împreună discutăm şi exersăm aceleaşi metode de decizie pe care le aplică şefii de companii.

Dacă ești licean și vrei să

…înveți cum să iei deciziile de succes pentru clubul, voluntariatul sau proiectul tău personal,
… îți crești șansele de admitere la facultate luând decizia potrivită pentru tine,

…îți îmbunătățești CV-ul cu un certificat despre decision making oferit de Bucharest International School of Management (BISM),

Atunci te așteptăm pe 15 februarie, de la ora 18:00 la un workshop inedit despre decision making, oferit de Radu Atanasiu.

Locația: Hotel Ramda Plaza Craiova, Sala Quadrant (adresa: Calea Bucuresti 1).

Radu Atanasiu este Decan Asociat la Bucharest International School of Management, predă Thinking and Deciding for Business, a publicat la Springer Verlag cartea Critical Thinking for Managers şi cercetează decizii manageriale la Vrije Universiteit in Amsterdam.

Mulțumim Consiliului Județean al Elevilor Dolj pentru susținere!

Acesta este un eveniment cu număr limitat de persoane și acces gratuit, așa că grăbește-te! Înscrie-te acum completând formularul de mai jos.

Decide ca un CEO - Craiova

Details

Date:
February 15
Time:
6:00 pm - 7:00 pm
Event Category: