Decide ca un CEO - Galați - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Decide ca un CEO – Galați

21 Mar 2023 @ 7:00 pm - 8:30 pm

Get ready, BISM is coming to Galați!

În mod natural suntem mai puţin raţionali decât credem, analizăm nestructurat şi ne lăsăm copleşiţi de importanţa unor decizii. Știm că acesta este momentul- poate stresant, poate mult așteptat- în care trebuie aleasă viitoarea facultate.

Multe întrebări, multe aspecte de luat în considerare, dar… workshop-ul nostru are rolul de a vă oferi instrumentele necesare pentru a știi cum să luați această decizie! Împreună discutăm şi exersăm aceleaşi metode de decizie pe care le aplică şefii de companii. 

Dacă ești licean și vrei să

…înveți cum să iei deciziile de succes pentru clubul, voluntariatul sau proiectul tău personal,
… îți crești șansele de admitere la facultate luând decizia potrivită pentru tine,

…îți îmbunătățești CV-ul cu un certificat despre decision making oferit de Business International School of Management (BISM),

Atunci te așteptăm pe 21 martie, de la ora 19:00, la un workshop inedit despre decision making, oferit de Radu Atanasiu. Locația va fi anunțată curând. 

Radu Atanasiu este Decan Asociat la Bucharest International School of Management, predă Thinking and Deciding in Business, a publicat la Springer Verlag cartea Critical Thinking for Managers şi cercetează decizii manageriale la Vrije Universiteit in Amsterdam. 

Mulțumim Consiliului Județean al Elevilor Galați pentru susținere!

Acesta este un eveniment cu număr limitat de persoane și acces gratuit, așa că grăbește-te! Înscrie-te acum completând formularul de mai jos.

 

 

Decide ca un CEO - Galați

Details

Date:
21 Mar 2023
Time:
7:00 pm - 8:30 pm
Event Category:

Venue

Hotel Ibis Style Dunărea Galați
Strada Domnească 13
Galați, 800015