Decide ca un CEO încă din liceu - Timișoara - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Decide ca un CEO încă din liceu – Timișoara

07 Apr 2023 @ 6:30 pm - 8:00 pm

Get ready, BISM is coming to Timisoara!

În mod natural suntem mai puţin raţionali decât credem, analizăm nestructurat şi ne lăsăm copleşiţi de importanţa unor decizii. Știm că acesta este momentul- poate stresant, poate mult așteptat- în care trebuie aleasă viitoarea facultate.

Multe întrebări, multe aspecte de luat în considerare, dar… workshop-ul nostru are rolul de a vă oferi instrumentele necesare pentru a ști cum să luați această decizie! Împreună discutăm şi exersăm aceleaşi metode de decizie pe care le aplică şefii de companii. 

Dacă ești licean și vrei să

…înveți cum să iei deciziile de succes pentru clubul, voluntariatul sau proiectul tău personal,
… îți crești șansele de admitere la facultate luând decizia potrivită pentru tine,

…îți îmbunătățești CV-ul cu un certificat despre decision making oferit de Bucharest International School of Management (BISM),

Atunci te așteptăm pe 7 aprilie, de la ora 18:30 la un workshop inedit despre decision making, oferit de Radu Atanasiu. Locația este: Hotel Continental (adresa: Bulevardul Revoluției din 1989). 

Radu Atanasiu este Decan Asociat la Bucharest International School of Management, predă Thinking and Deciding for Business, a publicat la Springer Verlag cartea Critical Thinking for Managers şi cercetează decizii manageriale la Vrije Universiteit in Amsterdam. 

Mulțumim Consiliului Județean al Elevilor Timiș pentru susținere!

Acesta este un eveniment cu număr limitat de persoane și acces gratuit, așa că grăbește-te! Înscrie-te acum completând formularul de mai jos.

 

Decide ca un CEO - Timișoara

Details

Date:
07 Apr 2023
Time:
6:30 pm - 8:00 pm
Event Category:

Venue

Hotel Continental
Bulevardul Revoluției din 1989
Timisoara, Romania
+ Google Map