Decide ca un CEO încă din liceu - Bucharest International School of Management

Events

Below you will find a selection of events that we feel are relevant to our student community and in line with our core principles.

Loading Events

< All events

Decide ca un CEO încă din liceu

July 7 @ 11:00 am - 2:00 pm

Details

Details

Date:
July 7
Time:
11:00 am - 2:00 pm

Venue

Acaju Cafe Iași
Street Anastasie Fătu, 2A , Iași Iași County 700128 Romania + Google Map
Website:
https://la-acaju.ro/

În mod natural suntem mai puţin raţionali decât credem, analizăm nestructurat şi ne lăsăm copleşiţi de importanţa unor decizii. Știm că acesta este momentul- poate stresant, poate mult așteptat- în care trebuie aleasă viitoarea facultate. Multe întrebări, multe aspecte de luat în considerare, dar… workshop-ul nostru are rolul de a vă oferi instrumentele necesare pentru a știi cum să luați această decizie! Împreună discutăm şi exersăm aceleaşi metode de decizie pe care le aplică şefii de companii. Pe exemple concrete.

 

Dacă….

 

vrei să înveți cum să iei deciziile de succes pentru clubul, voluntariatul sau proiectul tău personal,
vrei să îți crești șansele de admitere la facultate luând decizia potrivită pentru tine,

vrei să îți îmbunătățești CV-ul cu un certificat despre decision making oferit de Business International School of Management (BISM),

 

Atunci te așteptăm joi, 7 iulie, de la ora 11:00, la Acaju Iași, la un workshop inedit despre decision making, oferit de Radu Atanasiu. 

 

Radu Atanasiu este Decan Asociat la Bucharest International School of Management, predă Thinking and Deciding in Business, a publicat la Springer Verlag cartea Critical Thinking for Managers şi cercetează decizii manageriale la Vrije Universiteit in Amsterdam.

 

În plus, în urma activității practice de la final de eveniment poți câștiga o bursă de 2000 de euro/ an pentru a te înscrie la programele de licență în Business sau Digital Marketing oferite de BISM.

 

Acesta este un private chat, iar numărul de locuri este limitat, așa că grăbește-te! Înscrie-te acum completând formularul de mai jos! Nu pierde șansa de a lua parte la un WORKSHOP GRATUIT care îți va schimba modul de a lua deciziile în viață!