Este BISM potrivit pentru copilul meu? - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Este BISM potrivit pentru copilul meu?

April 16 @ 6:00 pm - 7:00 pm

facultate marketing facultate business BISM Laura Lazarescu

Ce înseamnă un program internațional de facultate livrat în România? Ce carieră poate avea un student care alege o facultate de business? Ce diplomă va primi? Care sunt programele oferite de BISM – Bucharest International School of Management în parteneriat cu Abertay University? Cât durează? Care sunt costurile, bursele? Cine sunt profesorii? De ce BISM?

Ca părinte, vrei să-ți susții copilul să ia o decizie informată în legătură cu facultatea pe care o va alege. Acest webinar de tipul AMA (Ask Me Anything) își propune să răspundă la toate întrebările părinților legate de programele de facultate oferite de BISM. În cadrul webinarului vom vorbi și despre parteneriatul dintre Abertay University și BISM și avantajele de a fi student internațional în România.

AUDIENȚA

Acest webinar este dedicat părinților elevilor de liceu care caută un program de facultate internațional livrat în România.

PROGRAMUL

16 aprilie, online session via zoom

18:00 – 18:25 Prezentare BISM

18:25 – 19:00 Q&A

SPEAKER

Laura Lăzărescu este Managing Partner la BISM – Bucharest International School of Management. Lucrează de peste 13 ani în domeniul educației, ca intraprenor. De mai bine de 11 ani coordonează echipe, lansează și dezvoltă proiecte, cât și programe educaționale. A absolvit Facultatea de Drept și Științe Administrative și a urmat programul de Executive MBA al Maastricht School of Management România, curentă BISM. În ultimii ani, a predat module de Gândire Critică la mai multe școli de business din România. Are o pasiune pentru dezbateri, pitching și public speaking.

Despre BISM

Bucharest International School of Management – BISM este o școală de business ce oferă programe de executive MBA, în parteneriat cu Maastricht School of Management și programe de facultate, în parteneriat cu Abertay University. Din 2010, peste 600 de studenți au absolvit programele BISM. Cu un mix de experiență internațională și know-how local, BISM pregătește studenții atât academic, cât și practic, pentru o carieră în domenii precum business, marketing și events management.

ÎNSCRIERE

Pentru a praticipa la eveniment, vă rugăm să vă înscrieți folosind formularul de mai jos. Veți primi automat link-ul evenimentului.

Webinar-parinti- Este BISM potrivit pentru copilul meu? (6)

Details

Date:
April 16
Time:
6:00 pm - 7:00 pm
Event Category:

Venue

Online