Find your path - Bucharest International School of Management

Events

Below you will find a selection of events that we feel are relevant to our student community and in line with our core principles.

Loading Events

< All events

Find your path

October 8 @ 10:00 am - 4:00 pm

Details

Details

Date:
October 8
Time:
10:00 am - 4:00 pm
Event Category:

Venue

BISM HQ
Dacia 99, 3rd floor , Bucharest + Google Map

Ești licean și încerci sa îți dai seama ce domeniu ti se potrivește după facultate și ai nevoie de îndrumare? Vrei sa vorbești cu profesioniști din diferite domenii? Vrei sa îți faci o idee de ce înseamnă sa ai o cariera in marketing, business, medicina, științe sociale?

Evenimentul “Find your path” este potrivit pentru tine!

Find Your Path este un eveniment GRATUIT dedicat elevilor, unde aceștia își pot descoperi pasiunile și afla mai multe despre domeniul în care își doresc să activeze.

Pentru realizarea acestui eveniment, BISM, Liceul Tău și Simbio București au invitat speakeri din diverse domenii pentru a oferi participanților o experiență extraordinară și pentru a le raspunde la toate întrebările pe care le au despre domeniul lor de activitate!

Te așteptăm pe data de 8 octombrie, de la ora 10:00, la BISM (Bd, Dacia nr 99, etaj 3)!

Dacă aveți întrebări, ne puteți contacta oricând pe adresa de email [email protected] Keep an eye pe pagina noastră de Instagram (@bism.ro) pentru mai multe detalii!

Acesta este un eveniment cu număr limitat de persoane și acces gratuit, așa că grăbește-te! Înscrie-te acum completând formularul de mai jos.