Lansare de carte - "Alternative" de Adrian Stanciu - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Lansare de carte – “Alternative” de Adrian Stanciu

01 Nov 2023 @ 6:30 pm - 8:30 pm

Pe 1 noiembrie, Adrian Stanciu își lansează prima sa carte, “Alternative”, într-o discuție cu publicul alături de Marius Ștefan, CEO, Autonom.

„Alternative” este o colecție de eseuri inedite despre societate, conducerea oamenilor, valori, mentalități și atitudini moderne. Este o carte despre credințele false care ne definesc interacțiunile din spațiul muncii și nu numai. Pentru a fi împliniți la locul de muncă și acasă, autorul ne învață cum să privim munca mai degrabă ca un instrument al devenirii, nu doar o sursă de venituri și frustrări.

DESPRE ADRIAN STANCIU

Adrian Stanciu este unul dintre principalii consultanți în dezvoltarea organizațională din România, specializat în cultură organizațională, management și schimbare. Munca lui a avut impact în peste 50 de organizații, de toate dimensiunile, în România și în afară și a fost relevantă pentru sute de manageri și lideri.

Înainte de a fi consultant, cariera lui a inclus poziții de management precum Managing Director în Xerox România, Business Unit Director la Xerox CEE și Manager General la Arexim, o companie românească de integrare sisteme IT pe care a co-fondat-o și apoi vândut-o către Xerox Corp.

În domeniul de dezvoltare a managementului, Adrian a dezvoltat numeroase programe de executive training la clienți de diferite dimensiuni și din diverse industrii, precum IBM, Xerox, Orange, Raiffesen Bank, Citibank, Allianz, Vodafone și multe companii antreprenoriale. A făcut coaching cu top executives din diferite industrii și a consultat un număr mare de companii precum Banca Transilvania, eMag, Raiffeisen, Deutsche Bank, Romatsa, Cărturești, etc. pe subiecte legate de design organizațional și cultură.

“Cred, cel mai tare, în libertate. Cred că ea merită sacrificii și eu am avut norocul să pot trăi liber cea mai mare parte a vieții mele cu sacrificii ușor de făcut, care au însemnat doar o pierdere de confort sau de bani.

Mai cred în puterea oamenilor de a face lucruri de care uneori nici ei înșiși nu se cred în stare. Cred în puterea minții lor și în puterea energiei lor creatoare atunci când se dedică unui scop.

Cred că binele și răul vin de la noi înșine, ca și fericirea sau bunăstarea.”

Adrian Stanciu

ÎNREGISTRARE

Evenimentul este fully booked și nu mai putem lua înregistrări.

Details

Date:
01 Nov 2023
Time:
6:30 pm - 8:30 pm
Event Category:

Venue

BISM HQ
Dacia 99, 3rd floor
Bucharest,
+ Google Map