Leadership Talks: Leadership for What's Next - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Leadership Talks: Leadership for What’s Next

17 Mar 2022 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Free

Leadership Talks 2022 continuă cu al doilea eveniment din serie în această săptămână: leadership for what’s next.

Participă la o discuție despre lideri în timpuri incerte alături de lectorii noștri, Mircea Țiplea și Steven van Groningen.

Participarea este gratuită și evenimentul va avea loc online, pe zoom.
Pentru a te putea alătura discuției, completează formularul de mai jos.
În urma completării acestuia, vei primi pe adresa de email link-ul de conectare la eveniment ce va avea loc joi, 17 Martie 2022, între orele 19:00 și 20:00.

Cine sunt invitații?

Mircea Țiplea este consultant senior cu o vastă experiență. Acesta are un istoric demonstrat de lucru în industria de consultanță în management. Este un profesionist cu cunoștințe în negociere, planificare de afaceri, management operațiuni, transport de marfă și operațiuni de depozit, absolvent al IMD Business School.

Steven van Groningen este fost președinte și CEO al Raiffeisen Bank România din 2002 și fost olimpic la canotaj. Pe lângă experiența sa bancară și sportivă, Steven este și vicepreședinte al Asociației Bancare din România, precum și președinte al Consiliului Investitorilor Străini și membru fondator/membru al Consiliului Aspen Institute România. În trecut, a făcut parte din United Way of România în calitate de Președinte și Membru al Consiliului de Administrație pentru Prietenii Muzeului Național de Artă al României.

Află mai multe despre și de la speakerii noștri joi, de la 19.

 

Details

Date:
17 Mar 2022
Time:
7:00 pm - 8:00 pm
Cost:
Free