Masterclass - Starea economiei și gestionarea investițiilor - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Masterclass – Starea economiei și gestionarea investițiilor

02 Mar 2023 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Masterclass-Florin-Ilie

Masterclass-ul susținut de Florin Ilie va discuta despre ce urmează în economie și pe piețele financiare și cum să gestionăm investițiile.

Într-o mare de informații, cum ne menținem calmul și ne concentrăm pe ce contează? Cum anticipăm viitorul și folosim asta pentru a ne optimiza investițiile la bursă?

În masterclassul gratuit de pe 2 martie de la BISM HQ (Bd. Dacia 99, etajul 3) discutăm despre aceste aspecte cheie.

Până atunci, ca sa puteți anticipa efectul evenimentelor, puteți citi pe fundamental.ro ce știri au potențialul de a mișca piața, care sunt mesajele care contează din aceste știri, ce impact potential au și asupra căror piețe.

AGENDA

18:00 – 18:30 Bun venit
18:30 – 19:30 Masterclass
19:30 – 20:00 Q&A

SPEAKER

Florin Ilie,  predă Strategic Business Leadership în programele BISM și va împărtăși din experiența sa de a pregăti manageri pentru analiza cost-benefit și a crește business-uri puternice.

Anterior rolului la ING, Florin a activat ca director de brokeraj, director financiar și director de strategie și a lucrat în consultanță și diplomație, pe durata negocierilor de aderare a României la UE. Florin a fost clasat în primii 3 analiști pe finanțe-bănci din Europa Centrala și de Est de către Reuters-Thompson, în 2012.

Florin are un master în științe economice și sociale de la Universitatea Manchester, a obținut doctoratul în economie la Academia de Studii Economice și are un master specializat în finanțe de la Universitatea Harvard.

ÎNSCRIERE

Participarea la eveniment e gratuită, dar pentru a-ți asigura locul în sală, completează formularul de mai jos și adaugă-ți data în calendar.

 

Masterclass-Florin-Ilie-martie

Details

Date:
02 Mar 2023
Time:
6:00 pm - 8:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, ,

Venue

BISM HQ
Dacia 99, 3rd floor
Bucharest,
+ Google Map