Webinar - Pe ce te bazezi? cu Radu Atanasiu - Bucharest International School of Management

Events

Below you will find a selection of events that we feel are relevant to our student community and in line with our core principles.

Loading Events

< All events

  • This event has passed.

Webinar – Pe ce te bazezi? cu Radu Atanasiu

23 Apr 2020 @ 6:30 pm

Details

Details

Date:
23 Apr 2020
Time:
6:30 pm
Event Category:
Pe ce te bazezi?
 
Deseori luăm decizii care se bazează, fără să ştim, pe nişte presupuneri. Iată nişte exemple de decizii importante (unde să studiem?), inspirate din realitate:
 
Alina a dat la drept fiind convinsă că viaţa unui avocat din Bucureşti seamănă destul de mult cu ce a văzut în Suits.
 
Marius a ales programul de master la aceeaşi facultate unde a luat licenţa, crezând că programa va include alţi profesori, altă materie şi alt stil de predare.
 
Dacă Alina şi-ar fi identificat convingerea, ar fi putut să viziteze cabinetul unchiului ei, care e avocat. Iar Marius ar fi putut să îi întrebe pe studenţii de la master cu care se intersectează pe holuri cum li se pare programul. La acest masterclass o să vorbim despre metode interesante de a identifica presupunerile ascunse pe care bazăm decizii importante de viaţă, carieră, sau business. Şi toate au legătură cu întrebarea celebră din Marin Preda “Pe ce te bazezi?”
 
Participarea la webinar este gratuită. Pentru a primi link-ul de acces, vă rugăm să vă înscrieți aici: https://zoom.us/meeting/register/tJwodu2trjMpHd28wrjeUTao3vpCNkJ2cJMN