Womanity Talks Business - Aprilie - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Womanity Talks Business – Aprilie

April 25 @ 6:30 pm - 9:30 pm

Acest eveniment e deschis doar celor din Comunitatea BISM (studenți și absolvenți ai programelor noastre).

Vă invităm cu drag la o întâlnire super specială Womanity Talks Business în 25 aprilie când Community Moderator va fi Dora Surugiu-Kocsolade – fondator BISM, owner al proiectului Doro-16 și Board Member Womanity.

Invitata specială a serii va fi Carmina Vicol – CEO at Prime Capital SRL și Owner Monicol SRL (producător și exportator de fructe proaspete și uscate din Republica Moldova).

Sub tema “Female Entrepreneurial Journey” Carmina și Dora ne vor împărtăși parcursul lor personal și profesional, care, nu întâmplător, are multe puncte comune. La rândul ei, Dora și-a construit un foarte interesant drum de la antreprenoriat în executive education până la inițiativa de a oferi expunere creatorilor locali de artă și design.

DESPRE SPEAKERI

Carmina Vicol este directorul general al Prime Capital, o instituție financiară non-bancară de frunte din Republica Moldova, specializată în creditarea ipotecară și a IMM-urilor din 2006. Înainte de a lucra la Prime Capital, a fost director al unui program USAID, dezvoltator de afaceri la Ernst & Young, manager de trezorerie la Voxtel (acum Orange) și a lucrat șase ani în bănci locale. Deține un MBA și a fost profesor de corporate finance la Grenoble Graduate School of Business. Pe lângă realizările profesionale, Carmina este implicată și în gestionarea unei afaceri de familie în producția și exportul de produse agricole. Este membră a mai multor asociații, membru al consiliului AmCham, a câtorva companii și fostă președintă a Asociației Femeilor Antreprenoare din Moldova (AFAM).

Dora Surugiu-Kocsolade, o antreprenoare experimentată și educatoare, este cunoscută pentru entuziasmul său față de modelele educaționale inovatoare și împuternicirea antreprenorială. De-a lungul carierei sale de 20 de ani în educația de afaceri, a co-fondat și a condus mai multe instituții inovatoare, inclusiv capitolul local al Universității Central Europeană (CEU) – The Business School, BISM – Bucharest International School of Management și Cil*School, care se concentrează pe aducerea educației de afaceri în industriile creative. Aventurile antreprenoriale ale Dorei se extind dincolo de educație; interesul ei pentru brandurile și meșteșugurile locale independente a determinat-o să creeze DORO 16, o platformă care prezintă lucrările diverselor designeri și artizani. De asemenea, colaborează la proiecte precum Decoder.ro, un podcast despre cultura managementului, și Festivalul Slow Coffee, promovând cafeaua de specialitate și practicile sustenabile.

ÎNREGISTRARE

Evenimentul este deschis doar comunității BISM, cu pre-înregistrare mai jos.

Masterclass - Womanity Talks Aprilie 2024

 

Details

Date:
April 25
Time:
6:30 pm - 9:30 pm
Event Categories:
,
Event Tags:
, , , ,

Venue

BISM HQ
Dacia 99, 3rd floor
Bucharest,
+ Google Map