Sala IAR 80 - Cores Business Campus Brasov - Bucharest International School of Management

Events

Below you will find a selection of events that we feel are relevant to our student community and in line with our core principles.

Loading Events

← Back to Events

Sala IAR 80 – Cores Business Campus Brasov

+ Google Map
Strada Turnului, numarul 5 , Brasov 500152 Romania
0268 548 155 https://coresibusinesscampus.ro/ro/sala-iar-80

Get ready! BISM is coming to Brașov!

În mod natural suntem mai puţin raţionali decât credem, analizăm nestructurat şi ne lăsăm copleşiţi de importanţa unor decizii. Știm că acesta este momentul- poate stresant, poate mult așteptat- în care trebuie aleasă viitoarea facultate.

Multe întrebări, multe aspecte de luat în considerare, dar… workshop-ul nostru are rolul de a vă oferi instrumentele necesare pentru a știi cum să luați această decizie! Împreună discutăm şi exersăm aceleaşi metode de decizie pe care le aplică şefii de companii.

Dacă ești licean și vrei să

…înveți cum să iei deciziile de succes pentru clubul, voluntariatul sau proiectul tău personal,
… îți crești șansele de admitere la facultate luând decizia potrivită pentru tine,

…îți îmbunătățești CV-ul cu un certificat despre decision makingoferit de Business International School of Management (BISM),

Atunci te așteptăm pe 6 octombrie, la ora 18:00, la un workshop inedit despre decision making, oferit de Radu Atanasiu. Locația evenimentului va fi anunțată în curând.

Radu Atanasiu este Decan Asociat la Bucharest International School of Management, predă Thinking and Deciding in Business, a publicat la Springer Verlag cartea Critical Thinking for Managers şi cercetează decizii manageriale la Vrije Universiteit in Amsterdam.

Acesta este un eveniment cu număr limitat de persoane și acces gratuit, așa că grăbește-te! Înscrie-te acum completând formularul de mai jos.

  • There were no results found.