Brandul personal sau cum să îți pui in valoare povestea în lumea afacerilor - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Brandul personal sau cum să îți pui in valoare povestea în lumea afacerilor

09 Jul 2020 @ 6:30 pm - 7:30 pm

Te așteptăm, împreună cu Raluca Ene și Laura Lăzărescu-Bidiviu, într-o discuție deschisă despre brandul personal sau cum să îți pui in valoare povestea în lumea afacerilor.

Într-un univers atât de divers, în care unicitatea fiecaruia este ceea ce dă valoare oricarei meserii ne-am alege, devine vital să ne aplecam asupra noastră înșine și să înțelegem cum să ne prezentăm acestui univers astfel încat contribuția noastră să lase o marcă în evoluția lui și a noastra. Este un “cum” firesc, deja prezent, care doar așteaptă să-i fie îndepărtat învelișul, mai pragmatic decât sună și mai profund decât pare.

Raluca Ene – ” 16 ani de meserie în comunicare, peste 8 ani de management al unei echipe de PR și tot atâția de intraprenoriat (și cred că acesta e abia începutul 😊). Tuturor ne face bine în viața de zi cu zi să ne înțelegem, să ne cizelăm și să ne purtăm imaginea personală ca pe o carte de vizită socială, așa că hai să deschidem conversația cu lumea din jurul nostru!”

Laura Lăzărescu-Bidiviu – Managing Director la MsM România, cu peste 10 ani de experiență în intraprenoriat, în domeniul educației.

Webinarul este un preview al cursului de Branding personal din cadrul programului de Master in Management și se adresează studenților și tinerilor profesioniști care explorează acum programe de master.

Participarea este gratuită, dar vă rugăm să vă înscrieți aici: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_quw84CEOSLaVN5qqbYSM8g

Details

Date:
09 Jul 2020
Time:
6:30 pm - 7:30 pm
Event Category: