Community Meeting - Discuție despre fericire - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Community Meeting – Discuție despre fericire

11 Aug 2023 @ 7:00 pm - 9:00 pm

100RON

Acest eveniment este exclusiv pentru Comunitatea BISM (studenți și absolvenți ai programelor noastre). Aceștia pot aduce un coleg/prieten.

Fericirea, și mai cu seamă căutarea ei, sunt concepte vagi, greu de definit unitar. Oamenii fericiți nu prea știu de ce sunt fericiți și nu sunt toți fericiți la fel și din aceleași motive. Căutarea fericirii, în sine, presupune că ea e un obiectiv fix, clar și tangibil și toți știm că nu e nici una din acestea. Dar sunt unele lucruri pe care le știm și e bine să le înțelegem corect. 

spune Adrian Stanciu într-unul din articolele de pe blogul său. Deși ne e greu să definim fericirea, nu ne e greu să o dezbatem. Pornind de la studii din domenii și citate cunoscute despre fericire, vom avea o discuție relaxată la un pahar de vin și într-un cadru care să ne inspire – la Doro16.

AGENDA

18:30 – 19:00 Bun venit
19:00 – 21:00 Discuție, wine și gustări

DESPRE SPEAKER

Adrian Stanciu are o experiență practică de peste 30 de ani în zeci de organizații, atât ca fondator, cât și ca inițiator și consultant. Astăzi, este lider în consultanța de strategie organizațională din România și în regiune. Adrian a lansat Decoder în 2022, proiect susținut de ING Bank, o serie de conversații despre cum (re)construim legătura între oameni și organizații și principiile care ne fac să funcționăm bine împreună. Adrian este, de asemenea, decan asociat și profesor invitat al Bucharest International School of Management, unde predă Managing Cultural Diversity and Leadership.

Mircea Țiplea predă Change Management, având o experiență de peste 20 de ani în poziții de management. A lucrat cu medii diverse de business, de la companii multinaționale până la private equities și consultanță, folosindu-și experiența pentru a genera propriile proiecte antreprenoriale și dezvoltarea start-upurilor în industrii precum hospitality, agricultură, energie și CSR. Are cunoștințe în strategie, transformarea business-urilor, leardership development și schimbare culturală.

ÎNREGISTRARE

Evenimentul are un cost de 100 RON, care acoperă vinul și gustările și este exclusiv pentru Comunitatea BISM și invitații acestora. Fiecare participant trebuie să se înscrie la formul de mai jos.

 

Despre fericire - Adrian Stanciu si Mircea Tiplea Aug 2023

We ask for your contact details to ensure we have the most up to date information

Details

Date:
11 Aug 2023
Time:
7:00 pm - 9:00 pm
Cost:
100RON
Event Categories:
,
Event Tags:
, , ,

Venue

Doro 16