Community Workshop: Freedom Workshop de Exit by Choice - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Community Workshop: Freedom Workshop de Exit by Choice

March 12 @ 6:00 pm - 8:30 pm

Deschis pentru comunitatea BISM (studenți și alumni) + participanți externi

Creșterea valorii de piață a companiei tale în vederea atragerii unui potențial investitor sau cumpărător este pe radarul tău în următorii 3-5 ani?

Atunci te invităm să te uiți la compania ta, din exterior, cu ochelari de investitor,  diferit de cum te uiți acum, din interior, cu ochelari de fondator(oare).

SUBIECTE:

  • Scapă din Capcana Fondatorului
  • Modelul celor 8 Vectori de Valoare
  • Pregătirea personală a antreprenorului
  • Metoda Value Builder System
  • Programul Exit by Choice

AGENDĂ:

17:30 – 18:00 Bun venit și înregistrare participanți
18:00 – 20:00 Workshop
20:00 – 20:30 Q&A și networking

DESPRE SPEAKERI:

Dan Berteanu și-a terminat studiile de inginerie în informatică, apoi a început în vânzări și foarte curând și-a început cariera în management. După 16 ani, în 2012, a cumpărat franciza românească AchieveGlobal, a rebranduit-o, a crescut-o, a schimbat acțiuni într-o tranzacție cu o companie listată la bursă și și-a finalizat ieșirea în 2022.

În același an, a lansat “Exit by Choice”, consultanță în afaceri boutique, cu misiunea de a ajuta antreprenorii români să crească valoarea de piață a companiilor lor privind-o prin lentilele unui cumpărător.

 

Andreea Pipernea are o experiență profesională de 25 de ani în servicii financiare, inclusiv în domeniul băncii corporative și de investiții, managementul activelor și asigurări. În tot acest timp, a lucrat cu afaceri antreprenoriale locale în diferite calități, de la creditor la investitor de capital și consultant în fuziuni și achiziții.

În plus, activează ca director independent în consiliile de administrație ale companiilor locale și ca angel-investor și consilier de afaceri pentru mai multe startup-uri.

De asemenea, este coach executiv certificat ICF și profesor asociat la ASE București.

În 2023, ea a decis să se alăture Exit by Choice, boutique-ul de consultanță românesc care își propune să stabilească pregătirea pentru ieșire ca o practică solidă și eficientă printre proprietarii de afaceri.

 

Înscriere

Participarea este gratuită, dar locurile în sală sunt limitate. Pentru a te înregistra, completează formularul de mai jos:

Community Masterclass - Exit by Choice

We ask for your contact details to ensure we have the most up to date information

Details

Date:
March 12
Time:
6:00 pm - 8:30 pm
Event Categories:
,
Event Tags:
,

Venue

BISM HQ
Dacia 99, 3rd floor
Bucharest,
+ Google Map