Cum îmi ajut copilul cu alegerea facultății? - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cum îmi ajut copilul cu alegerea facultății?

April 11 @ 6:00 pm - 7:00 pm

Ce facultate alege să urmeze copilul meu? Care este rolul meu ca părinte în această decizie? Trebuie să-l îndrum, să îl susțin, să-l las să ia decizia singur sau să intervin, să o iau în locul lui? Cum are loc o discuție despre alegerea facultății?

 

Acest webinar își propune să ajute părinții să navigheze această conversație importantă. Radu Atanasiu, Decan Asociat la BISM, alături de Sînziana Medvețchi, consilier admitere & orientare vocațională @EDMUNDO, vor discuta despre cum are loc în familie decizia despre alegerea facultății.

 

Webinarul va explora modalități eficiente de a decide împreună cu adolescentul despre alegerea facultății, precum și factorii cheie care impactează această decizie. Care sunt punctele forte și interesele copilului? Cum pot fi identificate? Care sunt abilitățile și calificările pe care le caută angajatorii în ziua de azi?

AUDIENȚA

Acest webinar este dedicat părinților de elevi de liceu.

Participă la webinar și câștigi acces la unul dintre cursurile online oferite de EDMUNDO pe teme legate de orientarea în carieră, dar și aplicarea la universități în diverse țări, elaborarea CV-ului etc. Mai multe detalii, aici!

PROGRAMUL

18.00-19.00 online session via zoom

ÎNSCRIERE

Pentru a praticipa la eveniment, vă rugăm să vă înscrieți folosind formularul de mai jos. Veți primi automat link-ul evenimentului.

SPEAKERI

Radu Atanasiu este Associate Dean of Academic Affairs, predă Thinking and Deciding for Business, a publicat la Springer Verlag cartea Critical Thinking for Managers. Cercetările lui Radu de la Vrije Universiteit din Amsterdam se concentrează pe luarea deciziilor manageriale, mai precis pe euristica managerială.

Sînziana Medvețchi lucrează de peste 15 ani cu viitori aplicanți la studii oriunde în lume, cu profesorii și familiile lor, pentru a răspunde împreună la întrebările „De ce eu? De ce acest program de studiu? De ce acum?”. Așa cum a învățat din propria experiență, prin programele de mentorat și training de la Departamentul de Stat american, este extrem de important să fii informat adecvat ca să poți lua cele mai bune decizii pentru tine.

Cu o experiență de peste șapte ani în orientare vocațională, Sînziana a lucrat cu mii de tineri pe care i-a ajutat să aplice la studii în SUA, Europa și Asia, se pregătească pentru testul SAT, sau în procesul de dezvoltare personală, sprijinindu-i să își dezvolte un growth mindset care să îi ajute să se adapteze constant la noi idei și oportunități și să își construiască strategic drumul în viață.

ÎNSCRIERE

Pentru participare, completează formularul de mai jos.

Webinar-parinti9- Cum imi ajut copilul cu alegerea facultatii

Details

Date:
April 11
Time:
6:00 pm - 7:00 pm
Event Category:

Venue

Online