Curs intensiv: Cum devenim manageri mai performanți - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Curs intensiv: Cum devenim manageri mai performanți

April 12 @ 9:00 am - April 13 @ 5:00 pm

Pe 12 și 13 aprilie, lectorii BISM ajung pentru prima oară la Sibiu pentru cursul “Cum devenim manageri mai performanți”. În cele 2 zile de curs, ne vom uita mai întâi la fiecare dintre noi, cu puncte forte și cu slăbiciuni și cum le folosim în avantajul nostru când conducem oameni și organizații. Apoi, vom explora cum atingem performanța împreună cu echipa și cum dezvoltăm abilitățile pe care ni le dorim în echipă.

Mai mult decât o simplă trecere în revistă a tehnicilor consacrate, cursul nostru se concentrează pe dezvoltarea unei înțelegeri profunde a dinamicii interpersonale și organizaționale, permițându-ți să aplici cunoștințele dobândite într-un mod care să genereze schimbări durabile. Vei învăța nu doar să adopti strategii de succes, ci și să adaptezi aceste strategii la contextul specific al organizației tale, pentru a naviga cu succes provocările managementului în contextul actual.

AUDIENȚĂ

Manageri, Directori, Team leaders, din orice industrie, din orice dimensiune de companie.

PROGRAM

  • Vineri (09:00 – 17:00) – Valorile personale și eficacitate. Cum conducem oameni și echipe – Adrian Stanciu

9:00 – 10:30 Sesiunea 1: Leadership și conducerea prin valori. Limitele modelului managerial clasic
10:30 – 10:45 Pauză de cafea
10:45 – 12:30 Sesiunea 2: Stiluri și valori individuale și impactul lor în relații și conducere. Clusterul Pasiv-Defensiv
12:30 -13:30 Prânz
13:30 – 15:00 Sesiunea 3: Stiluri și valori individuale și impactul lor în relații și conducere. Clusterul Agresiv-Defensiv
15:00 – 15:15 Pauză de cafea
15:15 – 17:00 Stiluri și valori individuale și impactul lor în relații și conducere. Clusterul Constructiv

  • Sâmbătă (09:00 – 17:00) – Diagnoza echipelor. Condiții de performanță pentru echipă – Cosmin Alexandru

9:00 – 10:30 Sesiunea 1: Diferența între o echipă și un grup de lucru; tipuri de echipe
10:30 – 10:45 Pauză de cafea
10:45 – 12:30 Sesiunea 2: Instrument pentru diagnoza echipei
12:30 -13:30 Prâmz
13:30 – 15:00 Sesiunea 3: Livrabilele echipei, scopul ei, rolurile și responsabilitățile membrilor
15:00 – 15:15 Pauză de cafea
15:15 – 17:00 Sesiunea 4: Normele și cultura echipei

Participanții vor primi detalii despre raportul LSI, pe care vor trebui să îl completeze înainte de curs.

Life Styles Inventory (LSI) este un instrument pentru dezvoltare individuală care folosește atât auto-evaluări cât și feedback de la colegi pentru a identifica stilurile de gândire și comportament ale persoanei evaluate. Prin faptul că oferă perspective valoroase despre punctele tari și ariile de dezvoltare, ajută oamenii să își înceapă propriile călătorii de dezvoltare pentru a fi mai buni și a se bucura mai mult de tot ce fac.

În prima zi de curs, vineri, Adrian Stanciu va susține analiza raportului prin prezentări și discuții despre relația dintre stilurile și valorile personale și eficacitatea personală, cu accent pe eficacitatea în conducerea oamenilor și echipelor.

A doua zi de curs, sâmbătă, va începe cu o analiză autoaplicată în sală, de data aceasta un instrument de diagnoză a echipelor pe care participanții le conduc sau din care fac parte. Cosmin Alexandru va ghida apoi analiza, care va contribui la:

  • a clarifica conceptele care contribuie determinant la performanța unei echipe
  • înțelegerea celor șase condiții care contribuie cu până la 80% la performanța unei echipe
  • diagnoze ale echipelor din care participanții la workshop fac parte sau pe care le conduc
  • abordarea fiecăreia dintre condițiile de performanță în echipele participanților pentru a găsi soluții practice de îmbunătățire a lo

Vom lucra foarte mult interactiv, în subgrupe, pentru a menține interacțiunile cât mai practice și mai relevante pentru participanți.

PARTICIPARE

Costul de participare este 800 EUR + TVA. Studenții și absolvenții din programele BISM au un discount de 15%, iar grupurile de peste 2 persoane (inclusiv) au discount de 10% pentru fiecare participant.

Evenimentul va fi susținut în limba română. 

DESPRE SPEAKERI

Adrian Stanciu este un consultant de top în Dezvoltare Organizațională în România și Decan pentru Knowledge & Leadership la BISM. Este specializat în managementul culturii organizaționale și schimbare. Munca sa a influențat peste 50 de organizații, mari și mici, din România și alte țări, precum și sute de manageri și lideri. Descoperă-i articolele pe adrianstanciu.ro și ascultă-i podcastul pe Decoder.ro.

Cosmin Alexandru este co-fondatorul uneia dintre primele companii de cercetare de piață din România, care a fost apoi vândută către GfK. Ulterior, a condus GfK România și a gestionat cu succes tranziția culturală de la o entitate antreprenorială la o filială multinațională. De mulți ani, Cosmin oferă sfaturi, ca membru în consiliul de administrație, principalelor ONG-uri românești, furnizându-le feedback și îndrumare privind strategia și dezvoltarea durabilă. De asemenea, publică regulat în Revista 22 și ocazional în diverse reviste de afaceri, precum și pe blogul său: www.cosminalexandru.ro.

ÎNREGISTRARE

Locurile sunt limitate, înscrierea fiind disponibilă în formularul de mai jos. 

Sibiu Course - Aprilie 2024

Details

Start:
April 12 @ 9:00 am
End:
April 13 @ 5:00 pm
Event Category: