Cum îmi ajut copilul cu alegerea facultății? - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cum îmi ajut copilul cu alegerea facultății?

26 Apr 2023 @ 6:00 pm - 7:00 pm

Cum imi ajut copilul sa aleaga facultatea?

Ce facultate alege să urmeze copilul meu? Care este rolul meu ca părinte în această decizie? Trebuie să-l îndrum, să îl susțin, să-l las să ia decizia singur sau să intervin, să o iau în locul lui? Cum are loc o discuție despre alegerea facultății?

 

Acest webinar își propune să ajute părinții să navigheze această conversație importantă. Radu Atanasiu, Associate Dean of Academic Affairs la BISM, alături de Simona Gal, consilier în carieră al Liceului Bilingv Olga Gudynn, vor discuta despre cum are loc în familie decizia despre alegerea facultății.

 

Webinarul va explora modalități eficiente de a decide împreună cu adolescentul despre alegerea facultății, precum și factorii cheie care impactează această decizie. Care sunt punctele forte și interesele copilului? Cum pot fi identificate? Care sunt abilitățile și calificările pe care le caută angajatorii în ziua de azi?

AUDIENȚA

Acest webinar este dedicat părinților de elevi de liceu.

PROGRAMUL

18.00-19.00 online session via zoom

ÎNSCRIERE

Pentru a praticipa la eveniment, vă rugăm să vă înscrieți folosind formularul de mai jos. Veți primi automat link-ul evenimentului.

SPEAKERI

Radu Atanasiu este Associate Dean of Academic Affairs, predă Thinking and Deciding for Business, a publicat la Springer Verlag cartea Critical Thinking for Managers. Cercetările lui Radu de la Vrije Universiteit din Amsterdam se concentrează pe luarea deciziilor manageriale, mai precis pe euristica managerială.

Simona Gal este Consilier în Carieră, contribuie de 9 ani la conturarea planurilor de viitor ale copiilor și tinerilor, aducând claritate în parcursul educațional potrivit fiecăruia și adăugând plus valoare în explorările lor.

“Cea mai mare realizare a mea este faptul că îmi pot începe fiecare zi cu sentimentul că mi-am găsit locul. Rolurile de mamă și de consilier în carieră sunt cele mai încărcate de sens, testându-mi în permanență adaptabilitatea, cultivându-mi curiozitatea și dorința de a fi într-un proces de învățare activ.

Cu o lungă experiență în educația internațională, în prezent, mă bucur de rolul de consilier în carieră al Liceului Bilingv Olga Gudynn. Aici, dezvolt proiecte și programe, pentru ca liceenii să fie expuși la varietatea largă de opțiuni de studii universitare și de carieră existente. Astfel, tinerii pot lua decizii conștiente și își pot cultiva noi abilități. De asemenea, le sunt alături în procesul de pregătire a portofoliilor și dosarelor necesare unor admiteri de succes la universitățile dorite.”

 

ÎNSCRIERE

Pentru a praticipa la eveniment, vă rugăm să vă înscrieți folosind formularul de mai jos.

Webinar-parinti2- Cum imi ajut copilul cu alegerea facultatii

Details

Date:
26 Apr 2023
Time:
6:00 pm - 7:00 pm
Event Categories:
,