Masterclass: Echipe și organizații antifragile - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Masterclass: Echipe și organizații antifragile

27 Apr 2023 @ 6:00 pm - 8:00 pm

Conceptul de antifragilitate a fost popularizat de Nicholas Nassim Taleb în cartea sa “Antifragile: Things that Gain from Disorder” cu referință la sisteme naturale, economice și sociale. Un individ, o echipă sau o organizație reprezintă, fiecare, un sistem, așa că înțelegerea conceptelor și practicilor de antifragilitate la nivelul lor are un impact semnificativ în performanța lor. Scopul masterclass-ului e ca participanții să dobândească pe parcursul lui câteva lucruri care să le fie utile apoi.

În urma Masterclass-ului Echipe și organizații antifragile susținut de Cosmin Alexandru, participanții

  • vor avea o înțelegere corectă a conceptului
  • vor descoperi care sunt pilonii antifragilității în echipe și organizații
  • vor afla ce practici disponibile există pentru fiecare pilon
  • cum pot fi adaptate aceste practici pentru echipa sau organizația lor

My idea of the modern Stoic sage is someone who transforms fear into prudence, pain into information, mistakes into initiation, and desire into undertaking.” Nicholas Nassim Taleb

AGENDA

18:00 – 18:30 Bun venit
18:30 – 19:30 Masterclass
19: 30 – 20:00 Q&A

SPEAKER

Cosmin Alexandru are o experiență de peste 30 de ani ca antreprenor, CEO, consultant, team coach și lector. A înființat și condus GfK România, cea mai mare companie de cercetare de piață din țară apoi a oferit consultanță în branding, strategie și transformare organizațională. În ultimii ani s-a specializat în programe de dezvoltare a echipelor performante pentru organizații multinaționale și companii antreprenoriale locale folosind o metodologie creată la Harvard Univeristy.

Din 2012 predă un curs de leadership în programul de Executive MBA al Bucharest International School of Management, în parteneriat cu Maastricht School of Management, iar din 2016 e co-fondator, decan și team coach la prima facultate de antreprenoriat din Sud-Estul Europei – The Entrepreneurship Academy.
Alături de asociata lui, Raluca Răschip, susține un podcast dedicat performanței în echipe, sub numele Teamology Institute pe YouTube, Apple Podcast și Spotify.

 

 

Masterclass-Cosmin-Alexandru-aprilie

Details

Date:
27 Apr 2023
Time:
6:00 pm - 8:00 pm
Event Category:
Event Tags:
, ,

Venue

BISM HQ
Dacia 99, 3rd floor
Bucharest,
+ Google Map