Decide ca un CEO încă din liceu - Ploiesti - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Decide ca un CEO încă din liceu – Ploiesti

22 Feb 2023 @ 6:30 pm - 8:00 pm

Get ready! BISM is coming to Ploiesti!  

În mod natural suntem mai puţin raţionali decât credem, analizăm nestructurat şi ne lăsăm copleşiţi de importanţa unor decizii. Știm că acesta este momentul- poate stresant, poate mult așteptat- în care trebuie aleasă viitoarea facultate.

Multe întrebări, multe aspecte de luat în considerare, dar… workshop-ul nostru are rolul de a vă oferi instrumentele necesare pentru a știi cum să luați această decizie! Împreună discutăm şi exersăm aceleaşi metode de decizie pe care le aplică şefii de companii. 

Dacă ești licean și vrei să

…înveți cum să iei deciziile de succes pentru clubul, voluntariatul sau proiectul tău personal,
… îți crești șansele de admitere la facultate luând decizia potrivită pentru tine,

…îți îmbunătățești CV-ul cu un certificat despre decision making oferit de Business International School of Management (BISM),

Atunci te așteptăm pe 22 Februarie, la ora 18:30, la un workshop inedit despre decision making, oferit de Radu Atanasiu. Locația este: salon Cristal din cadrul Hotelului Central Ploiesti. (Adresa: Bulevardul Republicii, nr 1)

Radu Atanasiu este Decan Asociat la Bucharest International School of Management, predă Thinking and Deciding in Business, a publicat la Springer Verlag cartea Critical Thinking for Managers şi cercetează decizii manageriale la Vrije Universiteit in Amsterdam. 

Acesta este un eveniment cu număr limitat de persoane și acces gratuit, așa că grăbește-te! Înscrie-te acum completând formularul de mai jos.

 

Decide ca un CEO - Ploiesti

Details

Date:
22 Feb 2023
Time:
6:30 pm - 8:00 pm
Event Category:

Venue

Ploiesti
Ploiesti, Romania + Google Map