Discuție: Cum avem impact împreună - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Discuție: Cum avem impact împreună

April 12 @ 6:00 pm - 8:30 pm

Profităm de faptul că venim la Sibiu pentru Cursul intensiv “Cum devenim manageri mai performanți” și ne întâlnim în seara de 12 aprilie pentru o discuție într-un cadru relaxat despre Cum avem impact împreună?

Alături de Adrian Stanciu și Cosmin Alexandru, discutăm despre:

  • Cum obținem impactul dorit, în mediul profesional și personal?
  • Cum ne găsim sprijin în alte persoane pentru obiectivele noastre?
  • Ce ne ajută și ce ne inhibă să colaborăm?

Plus alte teme venite de la participanți.

Discuția va fi una relaxată, urmată de o seară de networking.

PROGRAM

  • 18:00 – 18:15 Venirea participanților
  • 18:15 – 19:30 Discuție și întrebări
  • 19:30 – 20:30 Networking

DESPRE NOI

Adrian Stanciu este un consultant de top în Dezvoltare Organizațională în România și Decan pentru Knowledge & Leadership la BISM. Este specializat în managementul culturii organizaționale și schimbare. Munca sa a influențat peste 50 de organizații, mari și mici, din România și alte țări, precum și sute de manageri și lideri. Descoperă-i articolele pe adrianstanciu.ro și ascultă-i podcastul pe Decoder.ro.

Cosmin Alexandru este co-fondatorul uneia dintre primele companii de cercetare de piață din România, care a fost apoi vândută către GfK. Ulterior, a condus GfK România și a gestionat cu succes tranziția culturală de la o entitate antreprenorială la o filială multinațională. De mulți ani, Cosmin oferă sfaturi, ca membru în consiliul de administrație, principalelor ONG-uri românești, furnizându-le feedback și îndrumare privind strategia și dezvoltarea durabilă. De asemenea, publică regulat în Revista 22 și ocazional în diverse reviste de afaceri, precum și pe blogul său: www.cosminalexandru.ro.

ÎNREGISTRARE

Ca să putem pregăti sala, avem nevoie de o confirmare a participării prin completarea formularului. Accesul este gratuit.

Sibiu Masterclass - Aprilie 2024

Details

Date:
April 12
Time:
6:00 pm - 8:30 pm
Event Category: