Fast Track: Program de dezvoltare managerială în format de MBA condensat - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Fast Track: Program de dezvoltare managerială în format de MBA condensat

25 Feb 2022 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Free

Q&A cu Laura Lăzărescu

Programul nostru de Fast Track răspunde nevoii de a învăța cum să fii mai eficient și a lucra cu energie, creativitate și inovație.

Este un program pentru oamenii ce vor sa dezvolte aptitudini necesare unui rol de senior leadership sau management și vor să aibă o perspectivă de 360 de grade asupra business-ului.

Programul se desfășoară timp de 21 de zile, pe durata a 4 luni (în week-enduri intermitente, vineri – duminică) și se bazează pe valoarea pe care participanții o extrag în clasă alături de lector.

Vrei să pui structură în informații pe care le-ai dobândit prin intuiție sau experiență, ca să le poți pune în practică mai ușor?

Alătura-te unei sesiuni de întrebări și răspunsuri împreună cu Laura Lăzărescu, Director General BISM, și află cum îți poți structura mai bine aptitudinile profesionale în cadrul programului nostru de Fast Track.

Evenimentul este dedicat persoanelor care își doresc să afle mai multe despre dezvoltarea profesională într-un format de MBA condensat.

Participarea este gratuită și evenimentul va avea loc online, pe zoom.

În urma completării acestuia, vei primi pe adresa de email link-ul de conectare la eveniment ce va avea loc vineri, 25 Februarie 2022, între orele 19:00 și 20:00.

Pentru a descărca broșura programului Fast Track, accesați acest link.

Următoarea grupă de Fast Track urmează sa înceapă cursurile pe 4 Martie, așa că ACUM este momentul ideal să participi și să primești răspunsuri la toate întrebările tale.

 

Pentru a te putea alătură discuției, completează formularul de mai jos.

 

 

Details

Date:
25 Feb 2022
Time:
7:00 pm - 8:00 pm
Cost:
Free