Leadership talks 2022 - Bucharest International School of Management

Events

Below you will find a selection of events that we feel are relevant to our student community and in line with our core principles.

Loading Events

< All events

  • This event has passed.

Leadership talks 2022

February 23 @ 7:00 pm - 8:00 pm

Free

Details

Details

Date:
February 23
Time:
7:00 pm - 8:00 pm
Cost:
Free

Venue

Online

Leadership Talks 2022 debutează cu primul eveniment din serie: individ, echipă, organizație.

Participă la o discuție despre individ, rolul și impactul acestuia într-o echipă, iar apoi analizăm la un nivel mai macro cum fac față organizațiile contextului curent si viitor.

Participarea este gratuită și evenimentul va avea loc online, pe zoom.
Pentru a te putea alătura discuției, completează formularul de mai jos.
În urma completării acestuia, vei primi pe adresa de email link-ul de conectare la eveniment ce va avea loc miercuri, 23 Februarie 2022, între orele 19:00 și 20:00.

Află ce au de spus invitații noștri despre cele 3 dimensiuni în contextul curent și post-pandemic, dar și despre transformările aduse de Marea Resemnare și direcția în care pare că mergem.

Cine sunt invitații?

Adrian Stanciu este printre cei mai apreciați consultanți în Dezvoltare Organizațională din România, specializat în managementul culturii organizaționale și schimbare.
De-a lungul carierei, Adrian a ocupat poziții de conducere precum Director General al Xerox România și cofondator și Manager General al Arexim, o companie de integrare a sistemelor IT pe care a vândut-o ulterior către Xerox Corp.

Cosmin Alexandru este cofondatorul uneia dintre primele companii de cercetare de piață din România, companie ce a fost vândută și asimilată de GfK Group ce face parte din top 5 organizații de cercetare de piață din lume.
A continuat să conducă GfK România și a gestionat cu succes tranziția culturală de la o entitate antreprenorială la o ramură multinațională, transformând-o în cea mai mare companie din acest domeniu din România, începând cu anul 2000.