Masterclass MiM - Cum ții pasul cu schimbarea în organizații? - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Masterclass MiM – Cum ții pasul cu schimbarea în organizații?

15 Sep 2020 @ 6:30 pm - 7:30 pm

Contextul actual înseamnă schimbare de tot felul pentru organizații. Schimbare de context socio-economic, a dinamicii crescute a pieței, complexitatea sistemelor de afaceri și, mai ales, a nevoilor resurselor umane.

Alături de Dan Ștefan și Dora Surugiu vorbim despre cum se schimbă organizațiile și cum pot ține pasul cu schimbările atât angajații, cât și managerii.

DESPRE SPEAKERI

Dan Ștefan este Managing Partner, Autonom, lider pe piața de închiriere mașini, companie a cărui co-fondator este din anul 2006. Înainte de pune bazele Autonom, Dan a urmat cursurile facultății de Comerț Internațional în cadrul ASE și a studiat 2 mastere în International Business & Economics la Sorbonne/Paris și Universitatea Orleans.

Din 2014, este profesor de management și strategie în programele de MBA ale ASE București și în prezent, este profesor în programul Master in Management.

Dora Surugiu este fondator al programului Master in Management și al Maastricht School of Management România. Este implicată în educația pentru manageri și lideri români încă din 2006, timp în care a contribuit la dezvoltarea mai multor programe de leadership.

Masterclass-ul este un preview al cursului de Organisational Behaviour din cadrul programului de Master in Management și se adresează studenților și tinerilor profesioniști care explorează acum programe de master.

Programul pe scurt: Programul de Master in Management îți oferă primii pași necesari pentru a-ți dezvolta rapid o carieră în leadership. Cursurile dezvoltă o fundație solidă în practica și teoria managementului, concentrându-se pe soft skills (abilități personale și interpersonale) și hard skills (cunoștințe teoretice) în egală măsură.

Caracteristici principale: program de 10 luni, full time, pentru absolvenții oricărui program de licență, tineri profesioniști și viitori antreprenori cu interes și ambiție pentru a conduce procese și echipe în orice organizație, țară sau context de business.

ORAR: 18:30-19:30,
LOCATIE: Online, pe Zoom

ÎNREGISTRARE

Participarea este gratuită, cu pre-înscriere aici: https://us02web.zoom.us/meeting/register/tZcvc-uuqD0iG9W2TmfISVXp1ATjpqSslQjh

Details

Date:
15 Sep 2020
Time:
6:30 pm - 7:30 pm
Event Category: