Masterclass - Starea Economiei și Investițiile la Bursă - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Masterclass – Starea Economiei și Investițiile la Bursă

16 Aug 2022 @ 6:30 pm - 8:30 pm

Inflație, recesiune, stagflație, dobânzi crescute, taxe mărite, criză economică – sunt termeni pe care îi găsești frecvent în presa de business în zilele de azi. Într-o mare de informații, cum ne menținem calmul și ne concentrăm pe ce contează? Cum anticipăm viitorul și folosim asta pentru a ne optimiza investițiile la bursă?

În masterclassul gratuit de pe 16 August de la BISM HQ (Bd. Dacia 99, etajul 3) discutăm despre aceste aspecte cheie.


AGENDA & SPEAKER

18:30 – 19:00 Bun venit
19:30 – 20:30 Masterclass și Q&A
După 20:30 Networking

Florin Ilie, predă Strategic Business Leadership în programele BISM și va împărtăși din experiența sa de a pregăti manageri pentru analiza cost-benefit și a crește business-uri puternice.

Anterior rolului la ING, Florin a activat ca director de brokeraj, director financiar și director de strategie și a lucrat în consultanță și diplomație, pe durata negocierilor de aderare a României la UE. Florin a fost clasat în primii 3 analiști pe finanțe-bănci din Europa Centrala și de Est de către Reuters-Thompson, în 2012.

Florin are un master în științe economice și sociale de la Universitatea Manchester, a obținut doctoratul în economie la Academia de Studii Economice și are un master specializat în finanțe de la Universitatea Harvard.

ÎNSCRIERE

Participarea la eveniment e gratuită, dar pentru a-ți asigura locul în sală, completează formularul de mai jos și adaugă-ți data în calendar.

 

Details

Date:
16 Aug 2022
Time:
6:30 pm - 8:30 pm
Event Category:

Venue

BISM HQ
Dacia 99, 3rd floor
Bucharest,
+ Google Map