Masterclass - Cum discuți cu cineva inflexibil? - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Masterclass – Cum discuți cu cineva inflexibil?

11 Aug 2022 @ 6:30 pm - 8:00 pm

Free

 

E uşor să le schimbăm părerea celorlalţi? Cum a fost ultima ta discuţie lungă în contradictoriu?

 

Teza că un argument raţional poate convinge este pusă zdravăn la îndoială atunci când ne luptăm cu credinţe adânci sau cu personalităţi puternice. Bine, şi atunci cum facem să ne convingem şeful să nu mai facă micromanagement, ci să delege, sau cu cineva din echipă să adoptăm un sistem de lucru hibrid? Cum discutăm cu cineva care pare la fel de inflexibil ca un zid de beton?

În acest workshop de o oră şi jumătate o să discutăm despre cum abordăm teme sensibile la job (sau în familie) astfel încât să avem o şansă să schimbăm părerea şi comportamentul celuilalt. Tema face parte din cursul Thinking and Deciding in Business, predat de Radu Atanasiu la programele de Executive MBA şi Fast Track (mini-MBA) de la Bucharest International School of Management.

Dacă ţi se pare un subiect interesant şi dacă vrei să vezi care este atmosfera unei clase de Executive MBA sau de mini-MBA, te așteptăm să participi la masterclass.

 

Când: 11 August 2022, începând cu ora 18:30
Program:
18:30-20:00 Masterclass și Q&A
După 20:00 Networking
Unde: Cluj HUB (Strada Ferdinand 22-26)

 

Radu Atanasiu predă Thinking and Deciding for Business la Bucharest International School of Management, la Vrije Universiteit și la Maastricht School of Management din Olanda, și online, pe platforma germană iversity.org, unde a ținut cursuri deschise, cu zeci de mii de studenți din întreaga lume.

Prima carte a lui RaduCritical Thinking for Managers, a fost publicată în 2021 de Springer Verlag. Cercetările lui Radu de la Vrije Universiteit din Amsterdam se concentrează pe luarea deciziilor manageriale, mai precis pe euristica managerială.

Pe lângă activitatea sa academică, Radu oferă cursuri executive de gândire critică, luare a deciziilor, persuasiune și problem-solving pentru organizații precum Raiffeisen Bank, Vodafone, Colliers, SCC România, Garrett Motion, Provident, FinExpert, DentEstet, Honeywell, Accesa, Euromaster, BRD Societe Generale, Ubisoft, AMC, 2Performant, Ensight , Provident, BancPost, eMAG, Banca Transilvania.

Radu are o prezență extensivă în mass-media, atât prin articolele pe care le scrie el însuși în reviste de business, cât și prin invitații la numeroase interviuri și podcasturi. Articolele sale sunt agregate pe thinkinginbusiness.com.

Details

Date:
11 Aug 2022
Time:
6:30 pm - 8:00 pm
Cost:
Free
Event Category:

Venue

Cluj
Cluj Hub, Strada Ferdinand 22-26
Cluj, Romania
+ Google Map