MSM Network Talks: ONG-urile românești și inovația cu Adriana Popescu - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

MSM Network Talks: ONG-urile românești și inovația cu Adriana Popescu

10 Feb 2020 @ 6:00 pm - 8:00 pm

 

Te așteptăm luni, 10 februarie, începând cu ora 18.00, la prezentarea rezultatelor primei cercetări cu privire la factorii care influențează capacitatea de inovare a organizațiilor neguvernamentale din Romania. Alumna noastră, Adriana Popescu, autoarea studiului, va povesti despre cum se raporteaza ONG-urile românești la inovație, care sunt factorii interni care le influențează capacitatea de inovare și cum pot ONG-urile să își evalueze și să își dezvolte capacitatea de inovare.

Despre speaker

Absolventă a MBA-ului Maastricht School of Management, Adriana Popescu a cercetat timp de 2 ani, pentru teza sa, factorii care influențează capacitatea de inovare a organizațiilor nonprofit românești.

Cu un background în design, management și evaluare de proiecte și programe din sfera non-profit (educație, social, mediu, dezvoltare comunitară, drepturile omului etc.), Adriana a interacționat cu sute de ONG-uri, în munca sa ca manager de proiecte și programe, ofiter de granturi, evaluator și trainer.  Ii place să fie implicată în proiecte diverse, de la lucru la firul ierbii până la programe sistemice.

Este într-un continuu proces de învatare și dezvoltare de inițiative, ultimele sale explorări și proiecte fiind în zonele de inovație și design thinking, gândire critică, leadership, învățare și dezvoltare organizațională, gamification.

Audiența

Prezentarea se adresează în special celor care activează în ONG-uri (inclusiv fundații ale companiilor), finanțatori, cercetători, tangențial instituții publice, dar și celor interesați de acest subiect.

Locație: MSM HQ, Bulevardul Dacia 99, et 3

Înscriere

Participarea este gratuită, dar te rugăm să confirmi prezența prin completarea formularului următor.

 

[contact-form-7 id=”3187″ title=”MSM Network Talks: ONG-urile românești și inovația cu Adriana Popescu”]

Details

Date:
10 Feb 2020
Time:
6:00 pm - 8:00 pm
Event Category: