One Day at the Uni - noiembrie - Bucharest International School of Management

Events

Below you will find a selection of events that we feel are relevant to our student community and in line with our core principles.

Loading Events

< All events

  • This event has passed.

One Day at the Uni – noiembrie

November 19 @ 9:30 am - 5:00 pm

Details

Details

Date:
November 19
Time:
9:30 am - 5:00 pm
Event Category:

Venue

BISM HQ
Dacia 99, 3rd floor , Bucharest + Google Map

Știi când are loc Black Friday anul acesta? 

Dacă da, atunci ești un adevărat fan al acestei zile.

Dacă nu, atunci ai cumpărat măcar un obiect de Black Friday. 

 

Indiferent de contextul în care te regăsești, ziua de Black Friday este sărbătorită la nivel mondial și cu siguranță ți-ai pus  măcar o dată următoarele întrebări: De ce oamenii cumpără mai mult decât au nevoie când văd reduceri? Cum se realizează o campanie de marketing de Black Friday? De ce reclamele online de Black Friday știu exact ce-ti doresti sa cumperi?

 

Află răspunsurile la evenimentul “One Day at the Uni” organizat de BISM pe data de 19 noiembrie, în intervalul orar  9:30 – 17:00. 

  • De ce oamenii cumpără impulsiv de Black Friday? – Radu Atanasiu, Associate Dean at BISM, îți va răspunde la întrebare și îți va prezenta biasurile cognitive care ne influențează deciziile.
  • Ce înseamnă să ai succes în business? – Jerry Dauteuil,  General Manager Jerry’s Pizza  îți va arăta drumul către succes. 
  • Cum poți face o campanie de marketing pentru Black Friday? – Eugen Predescu, Paid Media Managing Director la agenția de digital marketing DWF îți va demonstra cum se creează o campanie reușită pentru această zi a cumpărăturilor. 

 

Programul evenimentului:

9:30-10:00: Welcoming the participants

10:00 – 11:30 – session about decision-making

11:30- 11:45 – coffee break + networking 

11:45 – 13:15 – session business 

13:15 – 14:00 – lunch break 

14:00 – 17:00 – sessions marketing

 

“One Day at the Uni” este un eveniment gratuit adresat tuturor liceenilor care își doresc să fie studenți pentru o zi la un program internațional de licență.  

Înscrie-te acum!