Oprește procrastinarea și fă lucrurile la timp - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Oprește procrastinarea și fă lucrurile la timp

May 15 @ 3:30 pm - 6:30 pm

❓Ce amânăm și procrastinăm? De ce începem lucruri și le lăsăm în aer? De ce nu ne facem treaba la timp și lăsăm pe ultima sută de metri activitățile care nu ne plac?

Nu mai amâna pregătirea pentru bac!

📍 Vei descoperi care este mecanismul tău propriu de procrastinare ce te împiedică să îți trăiești viața la timp, iar exercițiile și tehnicile prezentate îți vor reașeza modul în care privești ”sarcinile dificile”.

Dacă amâni la nesfârșit sarcinile care nu-ți plac, dar sunt importante, dacă ești mai mereu sub stres și în urmă cu ce ai de făcut, dacă ai impresia că trece timpul și nu faci mare lucru sau te mobilizezi greu să începi orice, acest workshop este pentru tine.

 

Speaker

Adela Ioniță este Self-Mastery Coach și fondatoarea ”Tu în centru Coaching”. Prin metodologia sa de coaching, Adela ajută oamenii să facă ceea ce ei, acum, spun că nu pot face, să capete încredere în ei și să lucreze organizat, fără procrastinare. Principalele domenii ale practicii sale de coaching sunt self-mastery și gestionarea procrastinării.
Adela lucrează în special cu antreprenori și manageri care doresc să treacă de la un nivel la altul, care se simt blocați sau ajunși în fața unui platou (personal sau profesional) și îi îndrumă să-și recunoască și să-și folosească abilitățile pentru a transforma adversitatea în creștere.

 

Locurile sunt limitate.
Înscrie-te acum!

❗ Pentru confirmarea locului te așteptăm în grupul de WhatsApp. Vei primi link-ul în emailul de confirmare.

Te așteptăm pe 15 mai, de la 15:30-18:30 la sediul BISM – blvd. Dacia 99, et. 3.

Workshop procrastinare

Details

Date:
May 15
Time:
3:30 pm - 6:30 pm
Event Category:

Venue

BISM HQ
Dacia 99, 3rd floor
Bucharest,
+ Google Map