Cum îmi ajut copilul cu alegerea facultății? - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Cum îmi ajut copilul cu alegerea facultății?

May 14 @ 6:00 pm - 7:30 pm

Care este rolul meu ca părinte în această decizie? Trebuie să-l îndrum, să îl susțin, să-l las să ia decizia singur sau să intervin, să o iau în locul lui? Ce facultate alege să urmeze copilul meu? Să rămână în țară sau să plece? Programă de stat sau din afară? Teorie sau practică?  Cum are loc o discuție despre alegerea facultății?

 

Acest webinar își propune să ajute părinții să navigheze această conversație importantă. Radu Atanasiu – Decan Asociat la BISM, alături de Laura Lăzărescu – CEO @ECHO School, Ioana Ceaușu – COO @The Entrepreneurship Academy și Alex Ghiță – Fondator @FINS vor discuta despre cum are loc în familie decizia despre alegerea facultății și diferența dintre facultate în țară vs. în străinătate.

 

Webinarul va explora modalități eficiente de a decide împreună cu adolescentul despre alegerea facultății, precum și factorii cheie care impactează această decizie.  Care sunt abilitățile și calificările pe care le caută angajatorii în ziua de azi? Ce programe internaționale există în România? Cum se pot finanța studiile?

AUDIENȚA

Acest webinar este dedicat părinților de elevi de liceu.

PROGRAMUL

18.00-19.30 online session via zoom

ÎNSCRIERE

Pentru a praticipa la eveniment, vă rugăm să vă înscrieți folosind formularul de mai jos. Veți primi automat link-ul evenimentului.

SPEAKERI

Radu Atanasiu este Associate Dean of Academic Affairs, predă Thinking and Deciding for Business, a publicat la Springer Verlag cartea Critical Thinking for Managers. Cercetările lui Radu de la Vrije Universiteit din Amsterdam se concentrează pe luarea deciziilor manageriale, mai precis pe euristica managerială.

Laura Lăzărescu este CEO @ECHO School și Managing Partner @BISM. Lucrează de peste 14 ani în domeniul educației, ca intraprenor. De mai bine de 12 ani coordonează echipe, lansează și dezvoltă proiecte, cât și programe educaționale. În ultimii ani, Laura a dezvoltat parteneriate strategice în industria de dezvoltare a jocurilor video, cu scopul de a deschide oportunități unice în România pentru liceenii entuziasmați de perspectivele unei cariere în acest domeniu. Este pasionată de artă și dezbateri. Laura a urmat programul de EMBA de la Maastricht School of Management, Olanda.

Ioana Ceaușu este pasionată de cultivarea spiritului antreprenorial în rândul tinerilor, ocupând rolul de COO la The Entrepreneurship Academy din 2022 iar înainte coordonând programul educațional ca Program Manager din 2019. Cu un doctorat de la Universitatea Politehnica București, cercetările ei actuale se concentrează pe eficacitatea acceleratoarelor de afaceri asupra startup-urilor. Experiența ei profesională acoperă managementul proiectelor, consultanța de business și predare în mediul universitar, evidențiind un set bogat de competențe în dezvoltarea afacerilor, planificare strategică și inovație educațională. Misiunea Ioanei este de a construi și dezvolta contexte educaționale practice și inovative în care viitoarea generație de antreprenori să găsească resursele și oportunitățile necesare pentru a construi afaceri cu impact, sustenabile și scalabile.

Alexandru Ghiță este fondatorul EDUCATIVA – un grup de întreprinderi sociale în domeniul educației dedicate dezvoltării personale și profesionale a tinerilor din România. Printre proiectele inițiate de Alexandru se numără IUF, EDMUNDO și EA – The Entrepreneurship Academy. Pornind de la propria sa poveste, atunci când și-a propus să urmeze un MBA la INSEAD, Alexandru a fondat FINS, singurul serviciu de finanţare din România, precum şi singurul din Europa Centrală şi de Est care oferă credite special create pentru tinerii ambițioși care își doresc să studieze în străinătate, în orice țară din Uniunea Europeană. Până acum, FINS a ajutat aproape 300 de tineri să-și urmeze visul de a studia la o universitate internațională.

 

Bucharest International School of Management – BISM este o școală de business ce oferă programe de executive MBA, în parteneriat cu Maastricht School of Management și programe de facultate, în parteneriat cu Abertay University. Din 2010, peste 600 de studenți au absolvit programele BISM. Cu un mix de experiență internațională și know-how local, BISM pregătește studenții atât academic, cât și practic, pentru o carieră în domenii precum business, marketing și events management.

ÎNSCRIERE

Pentru participare, completează formularul de mai jos.

Webinar-parinti10- Cum imi ajut copilul cu alegerea facultatii

Details

Date:
May 14
Time:
6:00 pm - 7:30 pm
Event Category:

Venue

Online