Webinar - Cum sa planifici pentru un viitor incert cu Vladimir Oane - Bucharest International School of Management
Loading Events

« All Events

  • This event has passed.

Webinar – Cum sa planifici pentru un viitor incert cu Vladimir Oane

24 Jun 2020 @ 6:30 pm - 8:00 pm

Vladimir Oane, profesor în cadrul programului Master in Management, al Maastricht School of Management Romania, ne spune cum să planificăm pentru un viitor incert.

O strategie bine construită începe cu planificarea.
Cei mai buni generali sau cei mai de success oameni de afaceri au fost persoane care și-au făcut planuri pentru un viitor ușor de prezis. Dar lumea s-a schimbat iar viitorul a devenit mult mai complex și mult mai incert. Ce e de făcut? Cum lansezi și susții un proiect în astfel de ecosistem? Ce faci când planificarea pe termen lung nu te mai ajută?
Vom explora moduri de a naviga incertitudinea în mediul de business și cum poți să progresezi în carieră și în proiectele în care ești implicat atunci când totul se schimbă.

Antreprenor care a fondat mai multe business-uri de-a lungul timpului, Vladimir Oane a reușit în 2008 cu compania uberVU, să fie acceptat la Seedcamp (unul dintre principalele incubatoare europene). Astfel, traiectoria companiei a urmat o pantă ascendentă, strângând milioane de dolari, având birouri în mai multe țări și servind sute de companii mari. Compania a fost achiziționată în 2014 de Hootsuite. De atunci Vladimir s-a întors la antreprenoriat, fiind totodată președintele Innovation Labs.

Webinarul este un preview al cursului de Strategie din cadrul programului de Master in Management și se adresează studenților și tinerilor profesioniști care explorează acum programe de master.

Participarea la webinar este gratuită. Pentru a primi link-ul de acces, vă rugăm să vă înscrieți aici: https://us02web.zoom.us/webinar/register/WN_7SxhR2OfSPO7J5i6rGK5uA

Details

Date:
24 Jun 2020
Time:
6:30 pm - 8:00 pm
Event Category: